Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Fiat Linea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е, за максималната скорост - с Линеята на Авео поддържах скоростта на снимката от Карнобат до Бургас по магистралата...
    Прикачени файлове

Коментар

От доста време се облизвам на едно ей такова сладурче...Надявам се скоро да се похваля...Yellow_Flash_Colorz_PDT_35

Коментар

Мммммммм

Коментар

E как може да ти харесва тая баничарка и то с тая емблема . Сигурно мразиш само голфовете?Можеш ли да ми кажеш защо Линеата е Хюндай ?

Коментар

Защото ми стои като недовършена. Несъразмерна,подвеждаща.Уж е голяма кола, а не е. Уж е луксозна а не е. Уж има агресивен вид, а не е. Не ми харесва изобщо-затова. А Турана сравнен с Кромата е много по-добрият вариант - и като цени, и като двигатели. Фиатите са ненужно скъпи в момента. За това и не се купуват. Може ли кола претендираща да е наследник на Мареа да е под 100 коня!?

Коментар

PASSARELLA написа:
              .......... Може ли кола претендираща да е наследник на Мареа да е под 100 коня!?
              Защо да не може колега.След като има Мареа-80 к.с.Даже 75 к.с.Защо и наследника да не продължава традицията.Даже съвсем е в реда на нещата.Иначе би било отстъпление от традицията на фирмата.Качествата които характеризират една кола не са само конските сили,а много други неща.

Коментар

Stefan Hadjov написа:
                PASSARELLA написа:
                .......... Може ли кола претендираща да е наследник на Мареа да е под 100 коня!?
                Защо да не може колега.След като има Мареа-80 к.с.Даже 75 к.с.Защо и наследника да не продължава традицията.Даже съвсем е в реда на нещата.Иначе би било отстъпление от традицията на фирмата.Качествата които характеризират една кола не са само конските сили,а много други неща.
                ами STİLO ,BRAVA,BRAVO 1.2 16V ,1.4 12V колко кон4ета са(както и старите пе4ки)...1,3 мултижет е един от най модерните ДВГ ...с малък обем много въртя6т момент и икономи4ност...та този мотор се cглобява и на мнооого по скъпите OPEL ASTRA и др...освен там както се спомена за по ниските обороти съвсем няма проблеми...който иска пък да лети да си купи 1.4 т-жет 120 к.с. ...с времето се о4акват и други агрегати ...в момента знам 4е се тества 1,8 кубика бензинка... Да видим ...
                petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

PASSARELLA написа:
                  Защото ми стои като недовършена. Несъразмерна,подвеждаща.Уж е голяма кола, а не е. Уж е луксозна а не е. Уж има агресивен вид, а не е. Не ми харесва изобщо-затова. А Турана сравнен с Кромата е много по-добрият вариант - и като цени, и като двигатели. Фиатите са ненужно скъпи в момента. За това и не се купуват. Може ли кола претендираща да е наследник на Мареа да е под 100 коня!?
                  Единствения недостатък на Кромата пред Турана е цената.Не знам какво имаш против двигателите, ама и все пак Турана си е чиста "баничарка", някак си сравнението не е каквото трябва в случая :PИ точно както ти го каза, ето точно Турана изглежда голям, ама реално е малък - вярно имаш повече разстояние над главата, ама ако си жираф, то тогава е оправдан А и да не бъда пристрастен, разчети се за "качеството" на Турана и сам ще се откажеш.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

PASSARELLA написа:
                    дали дизайна на една кола ти харесва е въпрос на вкус, но линеата не мисля че е наследник на мареата - като габарите май е по-малка.
                    "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                    (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
                      линеата не мисля че е наследник на мареата - като габарите май е по-малка.
                      Наследник е. И е по-голяма на габарити - 4560/ 1946/ 1494 за Линеа срещу 4391/ 1740/ 1420 за Мареа седан. Новото браво е с 5 см. по-късо и 5 см по-широко от Мареа, въпреки че изглежда много по-малко.
                      Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                      Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                      Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                      Ex: Brava 1.6 1997
                      Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

venioid написа:
                        charlie написа:
                        линеата не мисля че е наследник на мареата - като габарите май е по-малка.
                        Наследник е. И е по-голяма на габарити - 4560/ 1946/ 1494 за Линеа срещу 4391/ 1740/ 1420 за Мареа седан. Новото браво е с 5 см. по-късо и 5 см по-широко от Мареа, въпреки че изглежда много по-малко.
                        демек линеата е с повече от 20см по-широка... така ли излиза?
                        "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                        (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

PASSARELLA написа:
                          От доста време се облизвам на едно ей такова сладурче...Надявам се скоро да се похваля...Yellow_Flash_Colorz_PDT_35
                          Тва е най-бъгавата кола изобщо.Даже немците го признаха
                          Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Не. Копирах го от българския сайт на фиат, където естествено е грешно. Правилните размери са 4560/1730/1494, което я прави 17 см по-дълга от Мареа.
                            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                            Ex: Brava 1.6 1997
                            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Имам една питанка - горните мнения за Линеата от лични впечатления ли са? Т.е. вие всичките имате Фиат Линеа ли?

Коментар

nikky написа:
                                Имам една питанка - горните мнения за Линеата от лични впечатления ли са? Т.е. вие всичките имате Фиат Линеа ли?
                                И после нали Фиат боклуци... точно 2-ма човека от писалите по-горе имат Линеа, а 3 общо са във форума, ако не се лъжа...

Коментар

Working...
                                X