Е, за максималната скорост - с Линеята на Авео поддържах скоростта на снимката от Карнобат до Бургас по магистралата...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Fiat Linea
Collapse
X
-
Защото ми стои като недовършена. Несъразмерна,подвеждаща.Уж е голяма кола, а не е. Уж е луксозна а не е. Уж има агресивен вид, а не е. Не ми харесва изобщо-затова. А Турана сравнен с Кромата е много по-добрият вариант - и като цени, и като двигатели. Фиатите са ненужно скъпи в момента. За това и не се купуват. Може ли кола претендираща да е наследник на Мареа да е под 100 коня!?
Коментар
-
PASSARELLA написа:.......... Може ли кола претендираща да е наследник на Мареа да е под 100 коня!?
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:PASSARELLA написа:.......... Може ли кола претендираща да е наследник на Мареа да е под 100 коня!?petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
PASSARELLA написа:Защото ми стои като недовършена. Несъразмерна,подвеждаща.Уж е голяма кола, а не е. Уж е луксозна а не е. Уж има агресивен вид, а не е. Не ми харесва изобщо-затова. А Турана сравнен с Кромата е много по-добрият вариант - и като цени, и като двигатели. Фиатите са ненужно скъпи в момента. За това и не се купуват. Може ли кола претендираща да е наследник на Мареа да е под 100 коня!?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
PASSARELLA написа:Защото ми стои като недовършена. Несъразмерна,подвеждаща.Уж е голяма кола, а не е. Уж е луксозна а не е. Уж има агресивен вид, а не е. Не ми харесва изобщо-затова. А Турана сравнен с Кромата е много по-добрият вариант - и като цени, и като двигатели. Фиатите са ненужно скъпи в момента. За това и не се купуват. Може ли кола претендираща да е наследник на Мареа да е под 100 коня!?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:линеата не мисля че е наследник на мареата - като габарите май е по-малка.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
venioid написа:charlie написа:линеата не мисля че е наследник на мареата - като габарите май е по-малка."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
PASSARELLA написа:От доста време се облизвам на едно ей такова сладурче...Надявам се скоро да се похваля...Yellow_Flash_Colorz_PDT_35Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Не. Копирах го от българския сайт на фиат, където естествено е грешно. Правилните размери са 4560/1730/1494, което я прави 17 см по-дълга от Мареа.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар