Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Fiat Linea
Collapse
X
-
Re: Питане за Fiat Linea
Stefan Hadjov написа:77 конски сили двигател ти гарантира 170 км/час макс.скорост и възможнист да се подържа 150 км/час по магистрала продължително времеFiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
1,4 120 hp t-jet наистина е добро ре6ение за възрастни палавници...о4аква се и 1,6 16в мултжет двигателя да служи на лимузината...въпрос на време е...не е лесна работа автомобилостроенето...step by step ...дет се вика..,
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Колега аз имам точно такава.Колата е с доста добра визия, комфорта ,обурдването са на прилчно ниво,градско повече от 8 не е показвал компа,изванънградско 6.3 с около 120 и климатик.Динамиката обче е много зле,трудно ускорява,при изпреваване на камиони е ужас.А за скорост вдигах 190иначе 130-140 са нормално.Така че ако искаш красив автомобил но не много вървящ вземай а и с тези 2000 лева бонус не се чуди.Аз за мойта намазх застраховката . В общи линии съм доволен от колата близо 5 месеца я имам навартях 8000 км нямам никакви проблеми .Имай в предвид че цвят метлик се доплаща подлакътника отпред също,ако искаш лети джанти 16 са около 450 лв,аларма 290.Надявам се да ти е от полза инфото.Мойта я има в гаража.
Коментар
-
mb написа:Колега аз имам точно такава.Колата е с доста добра визия, комфорта ,обурдването са на прилчно ниво,градско повече от 8 не е показвал компа,изванънградско 6.3 с около 120 и климатик.Динамиката обче е много зле,трудно ускорява,при изпреваване на камиони е ужас.А за скорост вдигах 190иначе 130-140 са нормално.Така че ако искаш красив автомобил но не много вървящ вземай а и с тези 2000 лева бонус не се чуди.Аз за мойта намазх застраховката . В общи линии съм доволен от колата близо 5 месеца я имам навартях 8000 км нямам никакви проблеми .Имай в предвид че цвят метлик се доплаща подлакътника отпред също,ако искаш лети джанти 16 са около 450 лв,аларма 290.Надявам се да ти е от полза инфото.Мойта я има в гаража.Motek-cho
Коментар
-
Re: Питане за Fiat Linea
NewUser написа:Stefan Hadjov написа:77 конски сили двигател ти гарантира 170 км/час макс.скорост и възможнист да се подържа 150 км/час по магистрала продължително време
Коментар
-
Motek написа:Бихте ли ми казали, как стоят нещата със закупуването? Какво друго се заплаща - Каско , данък, ГО и това ли е? До колко време ти се доставя колата и други подробности?Благодаря Ви. :D
Коментар
-
PASSARELLA написа:Махни се с тези смешни Линеи. По мое мнение към момента най-добрият автомобил на Фиат в момента е Гранде Пунто. Цена/качество. Всичко останало е боза. Фиат е като Уиндоус - трябва да се почака поне за един ServicePack за да е читав.
Коментар
-
Еее, айде сега. Линеята е Гранде пунто с багажник и малко повече екстри... Аз лично бих предпочел Линея, въпреки че за момента нямат добри двигатели.Ако наистина си решил да купуваш ФИАТ, аз лично бих ти препоръчал новото Браво. Малко е по-скъпичко, но дето 25, там и 30 бона.Предлагат се с повече двигатели, изработката е италианска все пак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар