Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При едно от десет потегляния претриса ! мнения?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и аз залагам на тампонпример....на темпрата беше скъсан единия тампон на мотора.... и беше точно така, притриса когато и скимне... но в повечето случаи всичко си лежи някак си, все пак двигателя е доста тежък и си улягва някак си... беше точно така, понякога притриса..... Съединителя също беше нов
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Гумичка, която не е сменяна от както е купена колата си е нормално да е напукана цялата. И на мен ми беше така, мислех си за съединител, но като видях визуално задния тампон и ми стана ясна работата. Смених само задния и сега мнооого по-добре. Пак притриса, но аз имам навика да тръгвам без газ, само със съединител. Ако смятате да си карате колите поне няколко години още - сменяйте такива неща смело без да се замисляте. То си е за вас.
      FIAT BRAVO II 1.4 GPL
      FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
      FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
      FIAT UNO 1.5

Коментар

Аз имам подобен проблем с моето Типо.При потегляне особено по задръстванията-знаете тръгни спри притриса.според баща ми който има бая опит като автомонтьор е демпферна пружина/май така се казваше.../решил съм скоро да сменям съединителя скоро/до мерсец два/и се надявам да изчезне защото наистина е много досадно.

Коментар

phoenix написа:
          и аз залагам на тампонпример....на темпрата беше скъсан единия тампон на мотора.... и беше точно така, притриса когато и скимне... но в повечето случаи всичко си лежи някак си, все пак двигателя е доста тежък и си улягва някак си... беше точно така, понякога притриса..... Съединителя също беше нов
          Колега, кажи, моля кой тампон се оказа, че и на моята го има на 1/20 тръгвания.Знам че не е опасно, но ме дразни и ще го сменя тампона.
          Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
          X