Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При едно от десет потегляния претриса ! мнения?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При едно от десет потегляния претриса ! мнения?

виеше ми аксиален лагер на съединителя,като я закарах на майстора ми каза че съединителя и притискателния диск е за смяна.добре смениха ги, комплект "АЕ"СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ , започна при някои потегляния да претриса.няма закономерност. като притресе съм правил опит - спирам и потеглям пак - без претрисане, пак спирам и потеглям - ПАК НЯМА бе !!! НЯМА ЗАКОНОМЕРНОСТ кога прертриса при потегляне и кога не.Някой имал ли е такъв проблвм ?Предположения? Предложения ?

Тампон на двигател
    FIAT BRAVO II 1.4 GPL
    FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
    FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
    FIAT UNO 1.5

Коментар

stanleyhacker написа:
      Тампон на двигател
      твърде невероятно . Ако е така би го правило при почти всяко потегляне ,или би зависело от това с колко газ се потегля - плавно или разко потегляне Но такава зависимост няма!като дръпна ръчната и с газ и полусъединител напъна - двигателя не мърда

Коментар

Това по скоро идва от съединителя, покарай още малко така може и да изчезне, иначе рекламация.
        In Tipo Veritas

Фиат Типо 1.6 DOHC
        Фиат Стило 1.6

Коментар

Някоя от пружините на феродовия диск е дефектна?!?!?Може би!!

Коментар

А колко парици даде?!?!?А за римонта!?!?

Коментар

stanleyhacker написа:
              Тампон на двигател
              Изключено....Лошото е, че тресе когато си реши но...залагам на съединителя - некачествени чаркалъци.
              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
              Punto М2 1.2 SX 2000г.
              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                stanleyhacker написа:
                Тампон на двигател
                Изключено....Лошото е, че тресе когато си реши но...залагам на съединителя - некачествени чаркалъци.
                дали е възможно да не са сменили ВСИЧКО , а само феродов диск се чудя.иначе за комплект АЕ ми взеха 250 лв. по споменще погледна и ще конкретизирам

Коментар

и при мен тресе при потеглянеа съединителя е на 10 000марката е АР и съм 99,99% че е истинскиедин майстор се кълнеше че тампоните са здрави, но вяра му нямамима нещо другопри пуснат климатик колата потегля перфектно
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

u_bo написа:
                    Neosi написа:
                    stanleyhacker написа:
                    Тампон на двигател
                    дали е възможно да не са сменили ВСИЧКО , а само феродов диск се чудя.иначе за комплект АЕ ми взеха 250 лв. по споменще погледна и ще конкретизирам
                    Щом се чудиш това означава ,че не си гледал какво правят в сервиза нали?А все пак живеем в България където нали знаеш измамници много.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На мен ми го прави на студен двигател .. много ме дразни но като сгрее се оправя И то все при потегляне, първите 10 15 мин
                      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Sev написа:
                        и при мен тресе при потеглянеа съединителя е на 10 000марката е АР и съм 99,99% че е истинскиедин майстор се кълнеше че тампоните са здрави, но вяра му нямамима нещо другопри пуснат климатик колата потегля перфектно
                        е тука ме уби. ако някой каже къде е връзката .. !!!Сериозно , каква е връзката според теб ???

Коментар

ами не знамако е тампон горе долу си го представямкато се включи шайбата и мотора може би леко се намества
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Re: При едно от десет потегляния претриса ! мнения?

u_bo написа:
                            виеше ми аксиален лагер на съединителя,като я закарах на майстора ми каза че съединителя и притискателния диск е за смяна.добре смениха ги, комплект "АЕ"СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ , започна при някои потегляния да претриса.няма закономерност. като притресе съм правил опит - спирам и потеглям пак - без претрисане, пак спирам и потеглям - ПАК НЯМА бе !!! НЯМА ЗАКОНОМЕРНОСТ кога прертриса при потегляне и кога не.Някой имал ли е такъв проблвм ?Предположения? Предложения ?
                            Този проблем го имам от 3 години от както съм купил колата тресе когато си иска и немога да разбера от какво е ако ниакои реши този проблем нека да пише че е много дразнещо.

Коментар

Здравеите колеги , моето БРАВО също тресе само на студен двигател мноооооооого странно.Явно тресът яко.

Браво 1,6 16V

Коментар

Working...
                              X