виеше ми аксиален лагер на съединителя,като я закарах на майстора ми каза че съединителя и притискателния диск е за смяна.добре смениха ги, комплект "АЕ"СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ , започна при някои потегляния да претриса.няма закономерност. като притресе съм правил опит - спирам и потеглям пак - без претрисане, пак спирам и потеглям - ПАК НЯМА бе !!! НЯМА ЗАКОНОМЕРНОСТ кога прертриса при потегляне и кога не.Някой имал ли е такъв проблвм ?Предположения? Предложения ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При едно от десет потегляния претриса ! мнения?
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
u_bo
stanleyhacker написа:Тампон на двигател
Коментар
-
u_bo
Neosi написа:stanleyhacker написа:Тампон на двигател
Коментар
-
u_bo написа:Neosi написа:stanleyhacker написа:Тампон на двигателFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Sev написа:и при мен тресе при потеглянеа съединителя е на 10 000марката е АР и съм 99,99% че е истинскиедин майстор се кълнеше че тампоните са здрави, но вяра му нямамима нещо другопри пуснат климатик колата потегля перфектно
Коментар
-
Re: При едно от десет потегляния претриса ! мнения?
u_bo написа:виеше ми аксиален лагер на съединителя,като я закарах на майстора ми каза че съединителя и притискателния диск е за смяна.добре смениха ги, комплект "АЕ"СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ , започна при някои потегляния да претриса.няма закономерност. като притресе съм правил опит - спирам и потеглям пак - без претрисане, пак спирам и потеглям - ПАК НЯМА бе !!! НЯМА ЗАКОНОМЕРНОСТ кога прертриса при потегляне и кога не.Някой имал ли е такъв проблвм ?Предположения? Предложения ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар