ето го виновника за тропането на моята рейка направо е съсипан сепаратора го няма изобщо незнам какво се случило с него
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За рейката...
Collapse
X
-
И аз ще сменям рейка, понеже имам почукване при въртене на дясно -ляво на място!Накрайниците здрави обаче си има чукане, за сега не е протекла рейката макар, че пичовете казаха че има масло в маншоните, но на мен повече ми приличаше на грес!Какъв съвет бихте ми дали колеги да изчакам да протече или да сменям рейката навреме?now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
sbozhilov написа:ico83 написа:ето го виновника за тропането на моята рейка направо е съсипан сепаратора го няма изобщо незнам какво се случило с негоBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
dimmX написа:И аз ще сменям рейка, понеже имам почукване при въртене на дясно -ляво на място!Накрайниците здрави обаче си има чукане, за сега не е протекла рейката макар, че пичовете казаха че има масло в маншоните, но на мен повече ми приличаше на грес!Какъв съвет бихте ми дали колеги да изчакам да протече или да сменям рейката навреме?In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
-
ico83 написа:sbozhilov написа:ico83 написа:ето го виновника за тропането на моята рейка направо е съсипан сепаратора го няма изобщо незнам какво се случило с негоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:ico83 написа:sbozhilov написа:ico83 написа:ето го виновника за тропането на моята рейка направо е съсипан сепаратора го няма изобщо незнам какво се случило с негоBMW E39 2.5I
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Здравейте колеги,Много хубава темичка е станала! Имам и аз едно въпросче. Тъй като се получава едно чукане при завои реших, че имам вътрешен накрайник за смяна. Но се оказа, че чукането идва от самата рейка а не от накрайника. Посъветваха ме да натегна малко вала да обере луфта, защото според човека в сервиза би трябвало да се оправи от там. Иначе рейката била здрава! При мен се получава и едно недоизправяне след завой - т.е. трябва да кривна в обратната посока за да се изправи колата. Много е леко, но се усеща като литкане след завой! Въпроса ми е - само да я натегна малко ли или да я свалям и да я отварям?Благодаря Ви предварително!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар