imam uno 1,5ie, karam go na gas kato re6a da go izra4kam i mu dam pedala do krai ne6to se spava , ama napravo si spira ako ne e savsem do krai nabira super ,ne znam ot kakvo e i dali moje da se opraviИмам Уно 1.5 и.е.,карам го на газ,като реша да го изръчкам и му дам педала до край,нещо се спъва,ама направо си спира. Ако не е савсем до край набира супер,не знам от какво е и дали може да се оправи.Пиши на кирилица!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Като дам педала на газта до долу ... колата се спъва
Collapse
X
-
Re: kato dam pedala na gasta do dolu ... kolata se spava
unoto написа:imam uno 1,5ie, karam go na gas kato re6a da go izra4kam i mu dam pedala do krai ne6to se spava , ama napravo si spira ako ne e savsem do krai nabira super ,ne znam ot kakvo e i dali moje da se opraviИмам Уно 1.5 и.е.,карам го на газ,като реша да го изръчкам и му дам педала до край,нещо се спъва,ама направо си спира. Ако не е савсем до край набира супер,не знам от какво е и дали може да се оправи.Пиши на кирилица!!!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
unoto написа:от както съм я купил значи повече от 3 години , но миналата година го сменях .от 2 години само на газ съм го карал щото ми изгоря бензиновата помпа и не сам я сменялFIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Провери за засмукване на въздух след смесителната плочка. При мене този ефект се получаваше заради това. Ако имаш такова странично засмукване на въздух, горивната смес винаги ще е обеднена, независимо от настройките на винтовете на тройника. След отстраняване на теча ще се наложи пренастройка на уредбата.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
аз пък мисля, че трябва малко да се развие кранчето на маркуча на газта.Като настъпиш до дупка дроселовата клапа се отваря до край, обаче изпарителя не пуска достатъчно гориво и сместа изведнъж става обеднена (много обеднена) и колата изведнъж спира.Ако това не помогне според мен трябва да се види изпарителя. Може би се нуждае от профилактика и нови мембрани или там каквото си има (аз ходя на газаджия да го разглабя).Tipo 1.6 [149C2046]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар