Колеги предварително се извинявам за тъпия вапрос... но в това http://hibryd.hit.bg/question.JPG какво масло се сипва хидравлично или моторно щот на него има няква лепенка мотор ойл ... а това е за сервото на волана... та да питам преди да права каквото и да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Типо
Collapse
X
-
Да хидравлично! Търси Tutela GIA (за хидравлика и автоматични скоростни кутии!)||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Esper написа:hibryd написа:Executer написа:Да хидравлично! Търси Tutela GIA (за хидравлика и автоматични скоростни кутии!)Fiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
-
Моето типо събра 0,7 литра, като имаш на предвид, че разглобих и почистих рейката, хидравличната помпа и маркучите (т.е. при суха система)! Иначе винаги ще имаш остатъчно количество, или с други думи - дори и по-малко! Маслото е каквото го е писал колегата по-горе! Поствам една снимка с маслото което аз съм използвал, без да обръщаш внимание на високото ниво на маслото в казанчето - ти си направи нивото на "livelo max"!
Коментар
-
///// написа:Моето типо събра 0,7 литра, като имаш на предвид, че разглобих и почистих рейката, хидравличната помпа и маркучите (т.е. при суха система)! Иначе винаги ще имаш остатъчно количество, или с други думи - дори и по-малко! Маслото е каквото го е писал колегата по-горе! Поствам една снимка с маслото което аз съм използвал, без да обръщаш внимание на високото ниво на маслото в казанчето - ти си направи нивото на "livelo max"!Fiat Punto 1.4 gt turbo
Ford Fiesta 1.3 new port
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар