Пробвах навсякъде, ама не намерих информация колко антифриз побира Фиатката?Искам да му сипя нов антифриз преди зимата и не знам колко да купя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко антифриз събира Уно 1,0 Fire
Collapse
X
-
Re: Колко антифриз събира Уно 1,0 Fire
pinko168 написа:Пробвах навсякъде, ама не намерих информация колко антифриз побира Фиатката?Искам да му сипя нов антифриз преди зимата и не знам колко да купя?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Мерси, колега :D То Фиатчето го кара сега приятелката ми, в ХИТ имало промоция на антифриз и ми се обади да пита колко да купи.5 литра готов разтвор -30 гр. бил 10 лв., точно колкото трябва.Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:Мерси, колега :D То Фиатчето го кара сега приятелката ми, в ХИТ имало промоция на антифриз и ми се обади да пита колко да купи.5 литра готов разтвор -30 гр. бил 10 лв., точно колкото трябва.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
по 2лв литъра си е промоция ама вземи бутни 50гр във фризера за по сигурно да не стане беля че тези промоции малко ме съмняватАбе и да не е -30 градуса, и -25 да е, да са излъгали с 5 гр. пак върши работа :D Като си ми паднал сега, трудно ли се сменя и как по-точно, щото смятам сам да свърша тая работа през уикенда?Някакви чалъми има ли, пробки?Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
елементарно е развиваш скобата на долния маркуч на радиатора и от него източваш стария антифриз после я затягаш и развиваш горе пробката на радиатора наливаш антифриз докато през пробката излезе плътна струя завиваш палиш колата да се включи перката 1-2пъти гледаш дали всички мъркучи са еднакво топли и доливаш ако е необходимо след цялата процедура, а и забравих да кажа че преди да започнеш да точиш кранчето на парното трябва да е на отворено положение, ами май това е дано не съм пропуснал нещо УСПЕХTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар