Някой правил ли е такава интервенция на колицата ? незнам за вашите ама моята умира на 25-30 градуса а пък ако пусна и климатика и немам думи а вчера при 25% наклон с 5 човека направо карах на 1-ва , иначе като си е хладничко няма проблем колицата , мога ли да сваля от някоя друга кола ? пак фиат де , незнам я ме светнете малко по въпроса , видях някой че продаваше за 800 лв ама чак толкова пари немога да прежаля и как се монтира после , преди турбото , ли къде де да знам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Някой знае ли как се слага интеркулер ?
Collapse
X
-
Re: Някой знае ли как се слага интеркулер ?
Кулера се слага да охлажда въздуха който е нагнетен от турбото преди да влезе в вскукателния колектор.Мисля че това ти дава отговор къде да го сложиш По-въпроса за цената,тия 800лв трябва да си бая напит да ги дадеш за кулерhttp://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=65 ето виж тука,моя си го взех за 220лвPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Ми няма да се справи, щото нали се сещаш, че кулера освен, че охлажда (все пак представлява радиатор, ама за въздух) създава и някакво съпротивление за въздуха. А все пак идеята на турбото е да "пълни" с повече въздух за единица време... Оригиналното място на моята Марея е от страната на шофьора. Мога да ти снимам предницата и да ти заградя с кръгче, да ти го нарисувам демек - като за блондинка.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А бе и моята в жегата умира, едвам пълзи. Често съм си мислил дали да не прекарам тръбата на климатика през въздухопровода .Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
ако ти кажа и аз колко пъти съм си го мислил как да вкарам студа от климатика във въздуховода на турбото .............. ама то там много въздух върви и климата неможе да смогне много съм мераклия да се направи отгоре на капака въздуховод и под него да е интеркулера ще стане супер ама и мноооо кинти ще падне
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар