Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с климатроника

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с климатроника

Компресор на климатик за MAREA WEEKEND 1,6.лиматроникът(настрийват се градусите) ми не работеше и го закарах на майстори да ми го видят. Като му направиха проверка ми казаха че има пропуск от корпуса на компресора. Каза ми че това било слабото място на тези компресори. Отидох да търся компресор на старо и цената която ми казаха беше минимум 250лв. Искам да знам има ли начин да се отстрани този пропуск и някой сблъсквал ли се е с такъв проблем. Помогнете моля ви. Лятото идва а тези 250лв. направо ме хвърлиха в тъча. Не мога да си обесня как компресор който е взвет най-вероятно от блъсната кола която не стръва нищо да струва толкова много. Дайте някъква идея какво да правя. Аз съм от Бургас и ако може дайте ми някой майстор който може да се справи с този проблем. ПОМАГАЙТЕ

Незнам каде са тиказали че изпуска от корпуса. Аз се занимавам доста време с тази работа и до сега съм виждал само на една кола да изпуска от мястото на зголбката на корпуса. Обикновенно изпускат от семеринга на вала. Днес имах една клоа за зареждане и открих с пропуско търсача че изпуска от семеринга казах на човека че трябва да се смени но с риск да испусне заредих с масло и 50% от фрона и после теч нямаше заредих го с пълния побем на фреона и после отново пробвах не открих теч.
    Обичам си работата.

Коментар

От къде си? Да дойда да видиш климатроника

Коментар

Valentin_V написа:
        Незнам каде са тиказали че изпуска от корпуса. Аз се занимавам доста време с тази работа и до сега съм виждал само на една кола да изпуска от мястото на зголбката на корпуса. Обикновенно изпускат от семеринга на вала. Днес имах една клоа за зареждане и открих с пропуско търсача че изпуска от семеринга казах на човека че трябва да се смени но с риск да испусне заредих с масло и 50% от фрона и после теч нямаше заредих го с пълния побем на фреона и после отново пробвах не открих теч.
        Момчето от днес е приятеля на сестра ми - червено Венто с транзитните оше . Климатика му бачка вече на 6.
        Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
        Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99

Коментар

Working...
        X