Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново питане???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отново питане???

май съм единственият който нищо не разбира от Браво ама...имам следното питане ,къде може да измия двигателя ОТДОЛУ.казаха ми старият сервиз на Фият в орландовци ,ама аз знам горе долу само орландовци къде е .И още нещо дайте съвет от къде да си закупя кората под картера ,за Браво гхт ,пуснал съм в купува за всеки случай.И случайно някй да знае къде се продават кожите за скоростния лост ,че искам да си сложа червена .
    фиатче Браво 2.0

Re: Отново питане???

tomazo написа:
    И случайно някой да знае къде се продават кожите за скоростния лост ,че искам да си сложа червена .
    Мога да ти отговоря само на този въпрос-търси тапицер. Изработват се.Къде обаче??? -за съжаление съм от Варна.
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
    Lancia Y

Коментар

По въпроса за миенето отдолу - защо не опиташ на автомивката на OMV, на обувният завод? На най-скъпата програма има и измиване на автомибилът отдолу.
      PUNTO Selecta

Коментар

за кората

И аз съм с Браво"резачка" 1,8/16/113.Има едни момчета които изливат и прават пласмасови кори за под двигателя. Обяснявам: По пътя за Красна поляня посока Овча купел по Константин Величков.След разклона на дясно се гледа по левия тротоар.Има една бензиностанция на Шел, после китайски ресторант и малко по нататък.В къщите има различни малки магазинчета, гумаджииница и прочее.В дясно остава бензиностанцията Лукоил.Преди прелеза на влака на пазар РосицаПровери там.Д-р Б.

Коментар

излей МЕГЛИО (оранжев на цвят обезмаслител) в/у двигателя отгоре разреден, и ще падне цялата мизерия и отдолу и отгоре... и после с пароструйка на ЛУКОЙЛ или ОМВ
          2004 Audi A6 4F
          2002 Lancia Y

Коментар

Ще ти кажа със сигурност къде мият отдолу. Караш по бул Черни връх пресичаш светофара на хладилника/бул.Сребърна/ продължаваш по Черни връх, отляво започват една автомивка/незнам как се казва/, после втора/Фреш/, продължаваш нагоре посока околовръстното и пак отляво има автомивка и зад нея е автокъща. Та на тая автомивка има канал на който качваш предницата и мият отдолу. Успех.

Коментар

много благодаря на всички ...утре съм по етапен ред.1-во миенето и после кората .Лелеее колко хора ми се събра да черпя :D Още Благодаря на всички ,успех и безаварийно!!!
              фиатче Браво 2.0

Коментар

Re: за кората

[quote="borimir"]И аз съм с Браво"резачка" 1,8/16/113.Има едни момчета които изливат и прават пласмасови кори за под двигателя. Обяснявам: По пътя за Красна поляня посока Овча купел по Константин Величков.След разклона на дясно се гледа по левия тротоар.Има една бензиностанция на Шел, после китайски ресторант и малко по нататък.В къщите има различни малки магазинчета, гумаджииница и прочее.В дясно остава бензиностанцията Лукоил.Преди прелеза на влака на пазар РосицаПровери там.Д-р Б.[/quТези момчета в магазин ли са, в къща или двор. Или ...?

Коментар

кори

Там има поредица от къщи, в чийто гаражи,на улицата са открити различни магазинчета;Има и автомивка и магазин за пласмасови, кори и брони за коли и пр.Д-р Бари-Боримир

Коментар

Working...
                  X