май съм единственият който нищо не разбира от Браво ама...имам следното питане ,къде може да измия двигателя ОТДОЛУ.казаха ми старият сервиз на Фият в орландовци ,ама аз знам горе долу само орландовци къде е .И още нещо дайте съвет от къде да си закупя кората под картера ,за Браво гхт ,пуснал съм в купува за всеки случай.И случайно някй да знае къде се продават кожите за скоростния лост ,че искам да си сложа червена .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново питане???
Collapse
X
-
за кората
И аз съм с Браво"резачка" 1,8/16/113.Има едни момчета които изливат и прават пласмасови кори за под двигателя. Обяснявам: По пътя за Красна поляня посока Овча купел по Константин Величков.След разклона на дясно се гледа по левия тротоар.Има една бензиностанция на Шел, после китайски ресторант и малко по нататък.В къщите има различни малки магазинчета, гумаджииница и прочее.В дясно остава бензиностанцията Лукоил.Преди прелеза на влака на пазар РосицаПровери там.Д-р Б.
Коментар
-
Ще ти кажа със сигурност къде мият отдолу. Караш по бул Черни връх пресичаш светофара на хладилника/бул.Сребърна/ продължаваш по Черни връх, отляво започват една автомивка/незнам как се казва/, после втора/Фреш/, продължаваш нагоре посока околовръстното и пак отляво има автомивка и зад нея е автокъща. Та на тая автомивка има канал на който качваш предницата и мият отдолу. Успех.
Коментар
-
Re: за кората
[quote="borimir"]И аз съм с Браво"резачка" 1,8/16/113.Има едни момчета които изливат и прават пласмасови кори за под двигателя. Обяснявам: По пътя за Красна поляня посока Овча купел по Константин Величков.След разклона на дясно се гледа по левия тротоар.Има една бензиностанция на Шел, после китайски ресторант и малко по нататък.В къщите има различни малки магазинчета, гумаджииница и прочее.В дясно остава бензиностанцията Лукоил.Преди прелеза на влака на пазар РосицаПровери там.Д-р Б.[/quТези момчета в магазин ли са, в къща или двор. Или ...?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар