Днес ми сменяха двата носача и ме интересува дали е необходим реглеж на предницата след смяната?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Необходим ли е реглаж на предницата при смяна носачи?
Collapse
X
-
Моите като ги смениха ми казаха ,че е разклецана...и бегом на стенда!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
-
няма нужда. така или иначе единствения реглаж който може да бъде направен е от кормилния накрайник, ако не са го пипали няма нужда. сеа ако си сложил някви носачи с различни размери от предишните, тогава да. ама по принцип би трябвало носачите да са си еднаквиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ако новият носач има малки разлики с предишния, а това според мен въобще не е изключено, веднага ще се получи отклонение в хоринзонталната ос на колелото! Представете си механизма и ще разберете, че съм прав!В този случай фактът, че кормилния накрайник не се пипа няма значение. Така, че е добре да се направи реглаж на предница.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Досега рових в ePer и се подсигурих ,че страничния наклон на предните колела на Браво,Брава и Мареа няма от къде да се регулира.Същото се чудих и като сменях амортисьор на Бравото.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Досега рових в ePer и се подсигурих ,че страничния наклон на предните колела на Браво,Брава и Мареа няма от къде да се регулира.Същото се чудих и като сменях амортисьор на Бравото.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Tornado написа:Досега рових в ePer и се подсигурих ,че страничния наклон на предните колела на Браво,Брава и Мареа няма от къде да се регулира.Същото се чудих и като сменях амортисьор на Бравото.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Те два еднакви не могат да се произведат, вие ми говорите, че старите и новите били еднакви! Ако някой е сменял, ще се сети че болтовете откъм купето могат да хванат тампоните поне 2мм разлика, това рефлектира на поне 4мм на положението на шенкела.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа:Те два еднакви не могат да се произведат, вие ми говорите, че старите и новите били еднакви! Ако някой е сменял, ще се сети че болтовете откъм купето могат да хванат тампоните поне 2мм разлика, това рефлектира на поне 4мм на положението на шенкела.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар