Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На слизане от легнал полицай нещо отпред изтрака яко!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На слизане от легнал полицай нещо отпред изтрака яко!

Здравейте, имам проблем с окачването. На слизане от легнал полицаи например когато гумата слиза надолу рязко oтдясно се чува едно много гадно изтракване и по принцип тропа! Не знам изобщо какво е ! Имате ли идеи ?
    Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
    части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
    части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
    тел. 0883437022

Носач, може би, върви на реглаж на предница и ще ти кажат.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Вероятно е биалетка.
      Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Аз имам подобен проблем и не се оправи след смяна на носачи. Много неприятен звук на удар метал в метал, основно при слизане от гърбица. Вече подмених почти всичко по предницата и не изчезва. Единственото останало като вариант за моя случай е тампон на стабилизиращата щанга или горе тампоните на амортисьорите.
        FIAT Marea 1.9 / TD75 (11/96)
        FIAT Punto 1.9 / DS60 (06/99)

Коментар

пичове как разбрахте?
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Sve написа:
            Аз имам подобен проблем и не се оправи след смяна на носачи. Много неприятен звук на удар метал в метал, основно при слизане от гърбица. Вече подмених почти всичко по предницата и не изчезва. Единственото останало като вариант за моя случай е тампон на стабилизиращата щанга или горе тампоните на амортисьорите.
            Огледай да не задира някоя част от окачването в друга - понякога има стърчащи болтове, които закачат другаде.
            Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

IvoMarea написа:
              Вероятно е биалетка.
              Биалетката "брои" всяка неравност по пътя. Не само при слизане от гърбица/бордюр. Възможно е да е носач, може и тампона на амортисьора. А конкретно в този случай :
              Аз имам подобен проблем и не се оправи след смяна на носачи. Много неприятен звук на удар метал в метал, основно при слизане от гърбица.
              ...при мен се оказа износен шенкел - т.е. вложката, в която влиза шарнира е прекалено износена, и дори при максимално стягане на болта остава луфт и изтропва зверски при слизане от гърбица/бордюр. Във всеки средно-добър сервиз, би трябвало да разберат от какво е.
              AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
              AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

TRENDi написа:
                IvoMarea написа:
                Вероятно е биалетка.
                Биалетката "брои" всяка неравност по пътя. Не само при слизане от гърбица/бордюр. Възможно е да е носач, може и тампона на амортисьора. А конкретно в този случай :
                Аз имам подобен проблем и не се оправи след смяна на носачи. Много неприятен звук на удар метал в метал, основно при слизане от гърбица.
                ...при мен се оказа износен шенкел - т.е. вложката, в която влиза шарнира е прекалено износена, и дори при максимално стягане на болта остава луфт и изтропва зверски при слизане от гърбица/бордюр. Във всеки средно-добър сервиз, би трябвало да разберат от какво е.
                Тя и мойта брои всяка неравност ама изтракжа яко само при слизане
                Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                тел. 0883437022

Коментар

Working...
                X