Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за лети джанти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за лети джанти

Искам да попитам може ли да се сложат джанти 4х100 на фиат и ако не сложно ли е да се преправят малко и скъпо ли ще ми излезe? Защото 4х98 джанти се намират много трудно докато 4х100 има бол и са на доста по ниски цени отколкото тия които са оригинално за нашите коли?
    `99 FIAT Marea Weekend 100TD

Коментар

Няма вариант при който да станат, накои слагат фалцови болтове, но при тях има голямо значение как ще се звият, пък и джанти на 98 бол. Не си търсил, има и чисто нови по 60-70 лв.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
        Няма вариант при който да станат, накои слагат фалцови болтове, но при тях има голямо значение как ще се звият, пък и джанти на 98 бол. Не си търсил, има и чисто нови по 60-70 лв.
        ....Къде ги бе колега ?!?!? Искам и аз !!!!
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Колега ако наистина знаеш каде има нови джанти по 70 кинта моля те открехни ме - ще ти бъда безкрайно признателен! Аз търся 15 или 16 на далавера ако са щото кинтите са ми кът.

Коментар

van_dal написа:
            колега и аз се интересувам от такива нови джанти,я дай малко повече инфо
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

Намерих джанти за фият с 5-6 лъча, цената им беше 60лв. чисто новички, мисля че бяха 15", но може и 14’’ да са били, това е в Търново гумаджийницата до "Колю стъларя" , първата гумаджийница отдясно като се влезе в града посока СФ>Варна. Не са някакви много готини, съвсем обикновенна шарка, но са добри.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ами няма обяви за джанти 2-ра ръка има в тоя и другия форум на фиат но тези които са на добра цена не ми харесват изобщо а тези които са готини колегите им искат бахти цената - колкото да си ги вземеш нови ама без гуми. Рових и в тунинг.бг и там имаше 1-2 обяви ама нищо особенно. Аз си търся някви джанти 15-ки за 300- 400 лева ако може и с гуми ще е екстра! А точно обратното джанти 4х100 си харесах поне 4 модела на цени от 250 до 400 лева. Яко спекула има на пазара за джанти на фиат ми се струва!

Коментар

Fullscreen написа:
                  Ами няма обяви за джанти 2-ра ръка има в тоя и другия форум на фиат но тези които са на добра цена не ми харесват изобщо а тези които са готини колегите им искат бахти цената - колкото да си ги вземеш нови ама без гуми. Рових и в тунинг.бг и там имаше 1-2 обяви ама нищо особенно. Аз си търся някви джанти 15-ки за 300- 400 лева ако може и с гуми ще е екстра! А точно обратното джанти 4х100 си харесах поне 4 модела на цени от 250 до 400 лева. Яко спекула има на пазара за джанти на фиат ми се струва!
                  Слагай смело 4х100 , на моя отговорност...аз съм така , безпроблемно е.

Коментар

джанти

Важното при монтажа от 4по100 на 4по98 е втулките да бъдат 58,2 Диаметъра на отворите е 14 мм а болтовете са 12ммТака че има откъде да дойде по 1мм на болт
                    Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Re: джанти

кроко61 написа:
                      Важното при монтажа от 4по100 на 4по98 е втулките да бъдат 58,2 Диаметъра на отворите е 14 мм а болтовете са 12ммТака че има откъде да дойде по 1мм на болт
                      Определено има кака да станат 4х100.Аз на моето браво сложих джанти от Опел който са 4х100 и до сега няма проблем въпреки че не го карам аз вече...

Коментар

Working...
                      X