Искам да попитам може ли да се сложат джанти 4х100 на фиат и ако не сложно ли е да се преправят малко и скъпо ли ще ми излезe? Защото 4х98 джанти се намират много трудно докато 4х100 има бол и са на доста по ниски цени отколкото тия които са оригинално за нашите коли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за лети джанти
Collapse
X
-
deadairplane
-
van_dal написа:Няма вариант при който да станат, накои слагат фалцови болтове, но при тях има голямо значение как ще се звият, пък и джанти на 98 бол. Не си търсил, има и чисто нови по 60-70 лв.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Намерих джанти за фият с 5-6 лъча, цената им беше 60лв. чисто новички, мисля че бяха 15", но може и 14’’ да са били, това е в Търново гумаджийницата до "Колю стъларя" , първата гумаджийница отдясно като се влезе в града посока СФ>Варна. Не са някакви много готини, съвсем обикновенна шарка, но са добри.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Ами няма обяви за джанти 2-ра ръка има в тоя и другия форум на фиат но тези които са на добра цена не ми харесват изобщо а тези които са готини колегите им искат бахти цената - колкото да си ги вземеш нови ама без гуми. Рових и в тунинг.бг и там имаше 1-2 обяви ама нищо особенно. Аз си търся някви джанти 15-ки за 300- 400 лева ако може и с гуми ще е екстра! А точно обратното джанти 4х100 си харесах поне 4 модела на цени от 250 до 400 лева. Яко спекула има на пазара за джанти на фиат ми се струва!`99 FIAT Marea Weekend 100TD
Коментар
-
Fullscreen написа:Ами няма обяви за джанти 2-ра ръка има в тоя и другия форум на фиат но тези които са на добра цена не ми харесват изобщо а тези които са готини колегите им искат бахти цената - колкото да си ги вземеш нови ама без гуми. Рових и в тунинг.бг и там имаше 1-2 обяви ама нищо особенно. Аз си търся някви джанти 15-ки за 300- 400 лева ако може и с гуми ще е екстра! А точно обратното джанти 4х100 си харесах поне 4 модела на цени от 250 до 400 лева. Яко спекула има на пазара за джанти на фиат ми се струва!
Коментар
-
Re: джанти
кроко61 написа:Важното при монтажа от 4по100 на 4по98 е втулките да бъдат 58,2 Диаметъра на отворите е 14 мм а болтовете са 12ммТака че има откъде да дойде по 1мм на болт
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар