Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еър бег
Collapse
X
-
Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
-
Имам дин въпрос! Моята Брава няма клима, но като чета тази тема ме хвана страх да не би да ми изгори центрлата на еър бег-а! Преди имахме Опел Аскона и й се спука радиаторчето на парното! Та има ли опастност при спукване тук да изгори централата? И ако да как мога да го предотвратя? Да се сложи в някаква кутия или нещо подобно? Приемам всякакви мнения!Благодаря!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Имам дин въпрос! Моята Брава няма клима, но като чета тази тема ме хвана страх да не би да ми изгори центрлата на еър бег-а! Преди имахме Опел Аскона и й се спука радиаторчето на парното! Та има ли опастност при спукване тук да изгори централата? И ако да как мога да го предотвратя? Да се сложи в някаква кутия или нещо подобно? Приемам всякакви мнения!Благодаря!
Коментар
-
Roko написа:Имам дин въпрос! Моята Брава няма клима, но като чета тази тема ме хвана страх да не би да ми изгори центрлата на еър бег-а! Преди имахме Опел Аскона и й се спука радиаторчето на парното! Та има ли опастност при спукване тук да изгори централата? И ако да как мога да го предотвратя? Да се сложи в някаква кутия или нещо подобно? Приемам всякакви мнения!Благодаря!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар