Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еър бег

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еър бег

Преди няколко дни ми светна лампата на еър бега , днес обиколих няколко сервиза и всички ме препращат в Динекспрес, защото нямали софтуер за фиат,отидох в Динекспес закачиха колата на компютъра и майстора ми каза изгорял ти е блока за командване на еър бека струва 800 лв. Причината за това е че от радиатора на парното има лек теч на антифриз точно върху блока на еър бека. Някой имал ли е подобен проблем сега съм с изключен еър бек защото в противен случаи можел да се задеиства сам но ме дразни постоянно светещата лампа.Чудя се дали може да се намери по евтин блок за управление или пък втора употреба някои има ли идея или пък дали има Пловдив друг сервиз където разбират от тези работи

Колега извинявай че не пиша по темата, но имам един въпрос.И аз имам същата Брава. В обявата беше обявено че има еър-бег, но в последствие установих че не е указано никъде в купето че има такава придобивка. И понеже съвсем отскоро притежавам Брава-та и не съм много наясно, моля те да ми кажеш къде се намира еър-бега?Как мога да разбера дали имам еъг-бег? На волана и жабката не пише нищо. Извинявам се за невежеството си, но просто не знам... Ако някой друг може да ме упъти, ще съм благодарен!
    1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Аз съм с един еър бег всъщност бях, на волана имам надпис air bag и при подаване на контакт светва съответната лампа която изгасва когато двигателя зарабти ако всичко е o.k.

Коментар

Crash73 написа:
        Колега извинявай че не пиша по темата, но имам един въпрос.И аз имам същата Брава. В обявата беше обявено че има еър-бег, но в последствие установих че не е указано никъде в купето че има такава придобивка. И понеже съвсем отскоро притежавам Брава-та и не съм много наясно, моля те да ми кажеш къде се намира еър-бега?Как мога да разбера дали имам еъг-бег? На волана и жабката не пише нищо. Извинявам се за невежеството си, но просто не знам... Ако някой друг може да ме упъти, ще съм благодарен!
        щом не пише на волана значи тези от които си я купил са те излъгали и както колегата каза на контакт светва лампа
        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

Re: Еър бег

chuni написа:
          Преди няколко дни ми светна лампата на еър бега , днес обиколих няколко сервиза и всички ме препращат в Динекспрес, защото нямали софтуер за фиат,отидох в Динекспес закачиха колата на компютъра и майстора ми каза изгорял ти е блока за командване на еър бека струва 800 лв. Причината за това е че от радиатора на парното има лек теч на антифриз точно върху блока на еър бека. Някой имал ли е подобен проблем сега съм с изключен еър бек защото в противен случаи можел да се задеиства сам но ме дразни постоянно светещата лампа.Чудя се дали може да се намери по евтин блок за управление или пък втора употреба някои има ли идея или пък дали има Пловдив друг сервиз където разбират от тези работи
          някъде из форума имаше тема за това но проблема беше се получил от конденза на климатика така че не е изключено и при теб да е изгорял блока
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
            щом не пише на волана значи тези от които си я купил са те излъгали и както колегата каза на контакт светва лампа
            Ясно, прецакали са ме... Здраве да е.
            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

аз знам че тоя проблем е при коли с климатик и от там кондензира, твойта има ли климатик?
              ex Fiat Bravo GT

Коментар

Да, писано е във форума. Zaphod до колкото се сещам има абсолютно същия проблем като теб, с конденза и изгорялата централа. Само дето не е в БГ в момента да го питаш какво е направил по въпроса. Поразрови се из форума, има и търсачка.

Коментар

ми аз гледам че и на хгт-то му свети лампата ма си мисла че хич няма еърбег ... не съм проверявал де ...бееее ... тръгнеш ли да мислиш дали има и дали ше се отвори лоши неща може да предизвикаш :D
                  :: Show me some Madness ::

Коментар

ivo098 написа:
                    аз знам че тоя проблем е при коли с климатик и от там кондензира, твойта има ли климатик?
                    Аз съм с климатик и през лятото го ползвах постоянно ,но сега като се застуди и пуснах парното този теч от радиатора ми изгори централата,майстора ми препоръча да сложа в охладителната система препарат за запушване на теч и понеже е съвсем слаб може да помогне.Какво мислите по въпроса?

Коментар

Snaker написа:
                      ми аз гледам че и на хгт-то му свети лампата ма си мисла че хич няма еърбег ... не съм проверявал де ...бееее ... тръгнеш ли да мислиш дали има и дали ше се отвори лоши неща може да предизвикаш :D
                      явно това си е болка на петаците, и мойто е точно от конденза, но толкоз пара няма да дам! п.п. има ли въобще браво/брава без еърбегове? мисля че вс. са фабрично с такива, поне за шофера
                      "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

toko написа:
                        има ли въобще браво/брава без еърбегове? мисля че вс. са фабрично с такива, поне за шофера
                        Явно в моя случай няма... Или поне не мога да разбера дали има...
                        1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

до колкото знам всички браво/брава/мареа имат еърбег поне за шофьора, друг е въпроса дали работи..
                          ex Fiat Bravo GT

Коментар

toko написа:
                            Snaker написа:
                            явно това си е болка на петаците, и мойто е точно от конденза, но толкоз пара няма да дам! п.п. има ли въобще браво/брава без еърбегове? мисля че вс. са фабрично с такива, поне за шофера
                            добре де ама ти сигурен ли си че има някой в тоя ейрбег .... щото аз за моя си мисля че е изваден просто ...да взема да я цапна отпред с един чук с 40км в час да вида ко ще стане :Dмакар че почти съм сигурен кво ше стане и как ще се занеса при застрахователите после :D
                            :: Show me some Madness ::

Коментар

Тъй като вече съм без еър бег обаче тази постоянно светеща лампа ме дразни някои има ли представа как да я изключа.

Коментар

Working...
                              X