Та колебая се да си взема нещо такова, та харесал съм една2врати 1.4 12V 80коня 97година та въпроса ми е да си кажете мнението дали си заслужава такова нещо итова което ми направи впечатление е че като беше студена и я запалихмеработеше на 1500 оборота и "играеха" варираха със 100-200, казаха ми че било зарадиелектронния смукач....кажете и вие какво може да е иначе двигателя се чува добреостава да я видя и в сервиз де.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за FIAT Bravo
Collapse
X
-
ango0303 написа:zdravei az ve4e si kupih bravo 1.6 16v 103 hp dovolen sam ot kolata tova soborotite enormalno zaradi avt. smuka4 stava taka sled kato dvigatelq zagree oborotite se normalizirat proveri v kakvo sastoqnie sa oka4vaneto spira4kiteTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
blondy_driver
Карам ФИАТ Браво повече от година и половина, мноого добра колица е и съм адски доволна като цяло Колега има доста материали из форума за Браво- Брава и можеш да се информираш доста Личното ми мнение е, че не си заслужава човек да си купи този моно инжекцион в 1.4 когато може да си купи 1.6 пълен инжекцион с доста по- добра динамика, повече кончета и същия разход на гориво
Коментар
-
Re: Мнение за FIAT Bravo
vescobg написа:Та колебая се да си взема нещо такова, та харесал съм една2врати 1.4 12V 80коня 97година та въпроса ми е да си кажете мнението дали си заслужава такова нещо итова което ми направи впечатление е че като беше студена и я запалихмеработеше на 1500 оборота и "играеха" варираха със 100-200, казаха ми че било зарадиелектронния смукач....кажете и вие какво може да е иначе двигателя се чува добреостава да я видя и в сервиз де.......:: Show me some Madness ::
Коментар
-
аз нищо не разбирам от двигатели но един майстор ми каза, да не купувам браво или брава с двигател 1,4. Каза, че имали някакъв проблем - проблем с глава на двигателя или нещо такова. Може би някои от форума ще обясни по-добре ако наистина има такъв проблемThe world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
тъй като имам такова Браво, може само да ти кажа да не го купуваш. И аз съм чувал за този проблем за мотора, но той при мен не се е появявал. Обаче иначе е ужасно спънато и дава висок разход.Знам че през 1999 спират тази серия от производство и го заменят с 1.2 16V, с който е другата ми кола - Брава и мога да кажа че има коренна разлика и в ускоренито, и в разхода. Бравото дава 11-12 /100 градско газ, а Бравата - 8.5/100 градско, също газ. Като цяло, подкрепям мнението на колегите ад си вземеш 1.6, със сигурност ще ти харчи колкото 1.4 но ще върви по-добре.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Здравей,моето е 1.8 16V,страшно съм доволен от него вече година и половина всеки ден се кара никакъв проблем,само консумативи.3-и месеца вече от женами трудно се уреждам да го карам но живот и здраве мисля още едно такова да си взема.Колегите са прави че 1.4 е много слаб двигател и не си заслужава за тези пари има и 1.6 което е много прилично решение,но ти ще си решиш най добре.УспехFIAT Coupe
Коментар
-
Не си купувай тази кола
2врати 1.4 12V 80коня 97година - Аз имам същата и в момента ми е спукала нервите. Проблеми с двигателя няма, но дава сравнително голям разход на гориво - около 13 градско на газ. На този модел диференциала му дефектира и прецаква скоростната кутия. Проблема е, че втора употреба здрава няма никъде, а новата е 4000 лв. В момента вече месец търся и чакам от някъде да се появи. Щом това стане, ще продам колата и за напред ще забравя за тази марка завинаги. Ега ти и боклука скапан.
Коментар
-
Re: Не си купувай тази кола
ninicol написа:Ега ти и боклука скапан.ninicol написа:Проблема е, че втора употреба здрава няма никъде ...Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Тук и аз ще подкрепя колегата Митко, според мен това е въпрос на лош късмет, не може да се правят генерални изводи за марката от това, по скоро тука може да потърсиш помощ и от други колеги за тая кутия, убеден съм че има начи нда се ремонтира или да се намери втора употреба.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар