Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава или Марея???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абсолютно подкрепям - такъв двигател, че и с обикновена газова, няма нужда. Ако искаш икономична семейна кола, вземи си пак комбито, но 1,6. Вчера се завърнах от последното ми пътуване. В. Търново - Благоевград - В. Търново - 720 километра - 50 литра бензин, което прави 6,94 разход, с две минавания през София - вярно, събота и неделя, но все си е между 30 и 45 минути градско. Двете посоки по магистралата, а там от 140 до 170, така че ако ти трябва икономия, 2.0 го забравяш. Успех!
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Rokambol написа:
      sacheto написа:
      ---CUT---
      Не знам дали си взел колата вече, но ще ти кажа едно - престъпление е на този мотор да слагаш газ. Ако търсиш икономия, този вариант (2.0, 20V) не е за теб. Лично мнение. Успех!
      Само ще допълня, че престъплението е углавно....

Коментар

Не знам кво престъпление е, обаче аз съм с газов инжекцион слаган в Италия и на газ върви като и на бензин, с тая разлика, че газта е два пъти по евтина.........
        MAREA 2.0 20 V HLX

Коментар

Все още не мога да намеря читава Брава 1.6,ще взема да се оглеждам за 1.4!
          Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
          Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Лелееее, как 1,4? В такъв случай защо не погледнеш 1,2, 16V, 82 Hp? Супер икономична колица и при всички положения ще е доста по-запазена от 1,4-ката?
            Brava 1.2, 16V, 2000
            Ex: Golf 2, 1.3

Коментар

Working...
            X