Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Брава или Марея???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Брава или Марея???

Здравей те на всички! Имам Пунто 75 от 4 години и съм страшно доволен от него,но реших че е време да взема нещо по голямо като Брава или Марея(гледам повече за Брава) та вапроса ми е с кой двигател е най удачния вариянт?? Казаха ми че 1.6 16V бил най добрия??? Надявам се да ми дадете накакъв съвет! Благодаря предварително!
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Задължително бензинова ли искаш?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

1,6 16V удря 25лв / 100км в София, което е притеснителното но ако го караш извънградско или Пещера бива ако сложиш и гас супер
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
        1,6 16V удря 25лв / 100км в София, което е притеснителното но ако го караш извънградско или Пещера бива ако сложиш и гас супер
        Газовия инжекцион за тоя мотор е доста над 1 000 лв.
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
          miro2177 написа:
          Може и обикновенна АГУ ама пипната кадърно не като за Лада.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Neosi написа:
            а защо трябва да е с газов инжекционен?моята не е.аз лично като разпиртвах ми казаха,че най добрия двигател за бензиновите е този и такъв си взех,но немога да кажа много защото го имам от много много скоро
            FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.

Коментар

Re: Брава или Марея???

sacheto написа:
              Здравей те на всички! Имам Пунто 75 от 4 години и съм страшно доволен от него,но реших че е време да взема нещо по голямо като Брава или Марея(гледам повече за Брава) та вапроса ми е с кой двигател е най удачния вариянт?? Казаха ми че 1.6 16V бил най добрия??? Надявам се да ми дадете накакъв съвет! Благодаря предварително!
              Какво имаш предвит под по голяма,двигател или купе?Ако е за купето Мареята е по добрият вариант.
              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Neosi написа:
                miro2177 написа:
                Чак пък много над 1000лв. точно 1100 преди 5 дена се обзаведох с ГИ Фобос на Мареата 1.6
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

вземи си Мареа 1,8голямо купе и добър моторвърви като самолет и отгореаз засега нямам проблеми с колата
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Още един глас за Мареата. Поне HLX варианта вътре изглежда по-изпипана от Бравата.

Коментар

miro2177 написа:
                      На мен на газ ми дава под 10 литра на1 00 км смесено каране!!С обикновена газова съм /с метални колектори/-слагана е в Италия което е от значение!!На газ върви почти като на бензин!!Ако искаш нещо за повече багаж си вземи комби-аз съм със седан и 70л газова бутилка,та багажа които побирам е ограничен!!!

Коментар

И аз съм за Мареата(нали съм с такава )
                        Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

Брава ЕЛХ с двигател 1.9 ЖТД, 100 коня, минаваш през едно специфично място, откъде вече минахме няколко жтд-та, и просто "няма такава кола!" хем данъка ти е 15 лева, хем ще получиш ненормална мощ за тея размери на ДВГ - Градско - 20 лв/100 км, извънградско - 12 лв/100 км, какво повече му трябва на човек? (Мареа 2.4 ЖТД, ама там само данъка ти избива зъбите )

Коментар

ogi28b написа:
                            Брава ЕЛХ с двигател 1.9 ЖТД, 100 коня, минаваш през едно специфично място, откъде вече минахме няколко жтд-та, и просто "няма такава кола!" хем данъка ти е 15 лева, хем ще получиш ненормална мощ за тея размери на ДВГ - Градско - 20 лв/100 км, извънградско - 12 лв/100 км, какво повече му трябва на човек? (Мареа 2.4 ЖТД, ама там само данъка ти избива зъбите )
                            такава Брава/Мареа да намериш е все едно да спечелиш от тотото :D
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

andreigg написа:
                              miro2177 написа:
                              На мен на газ ми дава под 10 литра на1 00 км смесено каране!!С обикновена газова съм /с метални колектори/-слагана е в Италия което е от значение!!На газ върви почти като на бензин!!Ако искаш нещо за повече багаж си вземи комби-аз съм със седан и 70л газова бутилка,та багажа които побирам е ограничен!!!
                              Хахахах вероятно мястото на поставянето е мн от значение При мен смесения е 10-11 на газ коеот е супер в сравниение с набивацията на бензин Наистина при избора на колата е важно колко багаж ще прекарва колегата Но ако се слага газова моята примерно е 25лтр най малката и пак си заема място
                              Brava 103HP
                              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Working...
                              X