Здравей те на всички! Имам Пунто 75 от 4 години и съм страшно доволен от него,но реших че е време да взема нещо по голямо като Брава или Марея(гледам повече за Брава) та вапроса ми е с кой двигател е най удачния вариянт?? Казаха ми че 1.6 16V бил най добрия??? Надявам се да ми дадете накакъв съвет! Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава или Марея???
Collapse
X
-
Neosi написа:miro2177 написа:1,6 16V удря 25лв / 100км в София, което е притеснителното но ако го караш извънградско или Пещера бива ако сложиш и гас суперFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Neosi написа:Газовия инжекцион за тоя мотор е доста над 1 000 лв.FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
Re: Брава или Марея???
sacheto написа:Здравей те на всички! Имам Пунто 75 от 4 години и съм страшно доволен от него,но реших че е време да взема нещо по голямо като Брава или Марея(гледам повече за Брава) та вапроса ми е с кой двигател е най удачния вариянт?? Казаха ми че 1.6 16V бил най добрия??? Надявам се да ми дадете накакъв съвет! Благодаря предварително!Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Neosi написа:miro2177 написа:1,6 16V удря 25лв / 100км в София, което е притеснителното но ако го караш извънградско или Пещера бива ако сложиш и гас суперФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
miro2177 написа:1,6 16V удря 25лв / 100км в София, което е притеснителното но ако го караш извънградско или Пещера бива ако сложиш и гас супер
Коментар
-
Брава ЕЛХ с двигател 1.9 ЖТД, 100 коня, минаваш през едно специфично място, откъде вече минахме няколко жтд-та, и просто "няма такава кола!" хем данъка ти е 15 лева, хем ще получиш ненормална мощ за тея размери на ДВГ - Градско - 20 лв/100 км, извънградско - 12 лв/100 км, какво повече му трябва на човек? (Мареа 2.4 ЖТД, ама там само данъка ти избива зъбите )
Коментар
-
ogi28b написа:Брава ЕЛХ с двигател 1.9 ЖТД, 100 коня, минаваш през едно специфично място, откъде вече минахме няколко жтд-та, и просто "няма такава кола!" хем данъка ти е 15 лева, хем ще получиш ненормална мощ за тея размери на ДВГ - Градско - 20 лв/100 км, извънградско - 12 лв/100 км, какво повече му трябва на човек? (Мареа 2.4 ЖТД, ама там само данъка ти избива зъбите )
Коментар
-
andreigg написа:miro2177 написа:1,6 16V удря 25лв / 100км в София, което е притеснителното но ако го караш извънградско или Пещера бива ако сложиш и гас суперBrava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар