Имам проблем с конектора който свързв черния маркуч към двигателя от бензиновата помпа.Днес завъртях на контакт, не чух звука на помпата и после като завъртях двигателя не запали. Забелязох че конектора се е измъкнал от металната тръбичка която излиза от помпата. Вкарах го после обратно и запали обаче от налягането се беше поизмъкнал отново.Как е измислено този конектор за се задържа там? Тръбичката дето излиза от помпата е гладка и няма никакви ръбове по нея. В пластмасовия конектор на маркуча се виждат две гумени пръстенчета вътре и отвън има две стърчащи като зъбчета които се натискат и едното от тях е счупено.Кажете как да го оправя За бравото става въпрос.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с закрепването на маркуча към бензиновата помпа
Collapse
X
-
Проблем с закрепването на маркуча към бензиновата помпа
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
И аз това си го мислих ама пустия маркуч идва къс и ако извадя втулката няма да стигне а и немога да го прегъна на 90 градуса.А между другото се измъква защото някой италианец намястото на едната пласмасова тръбичка от помпата е монтирал метална и от там изтърва,Мисля си напълня с силикон или епоксидна смола цялата капчка на помпата.Какво да ползвам като лепило?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
С лепило и бензин... нещо нямам доверие на тази алтернатива.... По-скоро обиколи магазините за газови уредби и авточасти и потърси някакава втулка за удължаване на маркучи със съответния диаметър... и сетне -> режеш, снаждаш с парче маркуч, който ще ти е по-дълъг и ще можеш да го извъртиш на 90 градуса... а там вече със скоба към мущука.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар