Видях че има много теми в форума за клaксони, но моя проблем е малко по-различен. От около 2 дена нещо се случи с клаксона, като го натисна свири, обаче е много измъчен, едвам едвам. Дайте няква идея от какво може да е
сирените отпред се бъзикат. по принцип мисля 4е се регулират ама не съм сигурен. може да е издала багажа 1от тях ако не се лъжа са 2 на моето браво са зад десен фар
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
А как мога да разбера дали е сдала багажа или просто бушон е изгорял или трябва да е регулирам някак си
ако беше бушон нямаше да свири изобщо...огледай ги ако можеш ги свали мисля че спокойно можеш да подадеш ток директно от акумолатора и да видиш дали свирка...но нека някой да потвърди мнението ми че с фиатските незнам...в къщи имам една бибитка от москал и на нея съм и пускал ток и си свирка...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
може да е разглобиш ама трудно се вади под казанчето за антифриза е едната от водата и влагата става така може първо да провериш колко Волта идва на буксата
може да е разглобиш ама трудно се вади под казанчето за антифриза е едната от водата и влагата става така може първо да провериш колко Волта идва на буксата
Ще го имам в предвид, но сигурно ще е сменя с нова.
Коментар