pazdir написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна скорост - проблем?
Collapse
X
-
IvoMarea написа:pazdir написа:Еми не е от маслото - днес ходих при сервиза дето ме обслужва и от там ми казаха, че имало масло и то не било за смяна все още. Като пробвам номера с първа скорост и след това задна - става, няма проблем, но това не ми харесва хич Та на вехтия голф, дето карах преди това и дето е на 100 години такъв проблем не съм имал никога!!!Може пън нещо да има проблем със съединителя... знае ли човек?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:IvoMarea написа:pazdir написа:Еми не е от маслото - днес ходих при сервиза дето ме обслужва и от там ми казаха, че имало масло и то не било за смяна все още. Като пробвам номера с първа скорост и след това задна - става, няма проблем, но това не ми харесва хич Та на вехтия голф, дето карах преди това и дето е на 100 години такъв проблем не съм имал никога!!!Може пън нещо да има проблем със съединителя... знае ли човек?Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
Брава 1,2 трябва да е с жиломайсторите как разбраха че маслото не е за смяна?по принцип се сменя на 120 000 кмдруг вариант е "увиснала" кутия заради тампонкакто и нерегулиран съединителпо принцип педала трябва да е на едно ниво или малко по-високо от педала на спирачката (но това е на око все пак)може да пробваш да натегнеш жилото с 1-2 оборотакъде отделя сега?
Коментар
-
Sev написа:Брава 1,2 трябва да е с жиломайсторите как разбраха че маслото не е за смяна?по принцип се сменя на 120 000 кмBrava 1.2, 16V, 2000
Ex: Golf 2, 1.3
Коментар
-
Аз на която и да е кола като се кача винаги по навик тръгвам съвсем леко напред и тогава задна и няма проблеми. На Бравата понякога влиза и направо съвсем гладко без някаква логика, а понякога все едно застава на зъб, не да хърка просто не можеш да преместиш лоста, но съм свикнал с първа и задна след това и винаги няма проблем. Не мисля, че това е проблем в скоростите или съединителя, според мен са си такива кутийте щом почти всички го забелязват този "проблем".Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ilko-gd написа:Аз на която и да е кола като се кача винаги по навик тръгвам съвсем леко напред и тогава задна и няма проблеми. На Бравата понякога влиза и направо съвсем гладко без някаква логика, а понякога все едно застава на зъб, не да хърка просто не можеш да преместиш лоста, но съм свикнал с първа и задна след това и винаги няма проблем. Не мисля, че това е проблем в скоростите или съединителя, според мен са си такива кутийте щом почти всички го забелязват този "проблем".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар