Привет,Двоумя се между Стило, 1.9JTD без sky window е (което за мен е тъпо, но...), дават ми го за 9.600лв. (в Германия/Италия цените вървят доста под 9.600...какво и да е), колата е в много добро състояние, въшен вид е отличен, 2 врати е, доста е злобна, Компютъра не дава грешки, но е на Италиянски (не го харесвам италянският).Друго Стило съм намерил за 8000лв., със sky window, но му е сменян алтернатора (динамото) и сега дава много грешки компютъра, това му е единственият проблем (airbag, engine....).Пунтото пак е 1.9JTD 2003 година (това може да се поспори...), доста запазено, но все пак ми се вижда доста малка количка, лично аз в момента карам Фиат Уно 45s (преди имах 70s), 1989 година, доста съм доволен, но е време за по-нова кола.Отворен съм за предложения, към коя от двете да се ориентирам (Стило или Пунто). За момента везните клонят към Стилото.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo или Punto (2002-2003), търся мнения?
Collapse
X
-
двете коли са от различен кластова с грешките по таблото може да е доста "солен" проблеми airbag и engine check може да се окажат сериозни проблеми, струващи доста средстватова че на първата кола няма светещи лампи по таблото не означава че няма проблемтова се разбира с компютърна диагностикаточно по този начин може да разбереш какви са точно проблемите с първото Стилодали са само грешки, или има неработещи системи в автомобилавиж тази кола, мисля че ще ти харесаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ighlight=stilo
Коментар
-
Привет,Благодаря ви за мненията.@Stoyan_68 - Не съм наясно, предполагам би трябвало да може да се смени, колкото до air-bag-а, наясно съм, че датчика в седалката е проблемен, имам навика да проучвам всичко за дадено нещо, което ме влече. Благодаря за помоща.@kiselo - И "Точката" е готина, но някак си Стилото ме привлича по много страннен начин. :P @Sev - Колата на Mescalin я гледах наскоро (снимките и темата), благодаря за линка. Аз смяах да се доверя сляпо на Компютъра на колата, но ако имам възможност, бих завел колата преди да я купя на Диагностика, но не знам къде в Дупница (там е едното Стило) има подобна услуга, другото е в София, но едва ли ще навият да го водиме първо на Диагностика, след като продавача ми заяви ’Има грешки, затова струва 8000 лева.’, но пък е със Sky-Window, което мен лично много ме радва. Раздвоен съм. Ще гледам още ден-два, ако намеря нещо по-добо до 10,000лв. и да има екстрите който изиксвам (не са много), няма да се замислям грам.Благодаря ви още веднъж, пожелайте ми късмет в търсенето и до една седмица ще кача снимки на това, което ще купя (независимо какво ще е то!). :PВинаги се цели в луната, така и да не уцелиш, пак ще си сред звездите!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар