Здравейте, става въпрос за стъклото на буса (предно), на път за София натоварен с около 1.5 тона тръгна пукнатина в горната част на стъклото (леко вляво от центъра) и с всеки ден се увеличава, вече подмина 20см. Не е имало удар, просто ей така от самосебе си (предполагам) е тръгнало. И понеже имам съмнение искам да попитам: Възможно ли е тази пукнатина да е в следствие на посукване на купето? Буса е на 250 000 км. Аз лично не вярвам, но има нотка на съмнение, освен това да кажете какво може да се направи по стъклото преди евентуалното му сменяне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукнато предно стъкло ?
Collapse
X
-
u_bo
Re: Пукнато предно стъкло ?
ancho написа:Здравейте, става въпрос за стъклото на буса (предно), на път за София натоварен с около 1.5 тона тръгна пукнатина в горната част на стъклото (леко вляво от центъра) и с всеки ден се увеличава, вече подмина 20см. Не е имало удар, просто ей така от самосебе си (предполагам) е тръгнало. И понеже имам съмнение искам да попитам: Възможно ли е тази пукнатина да е в следствие на посукване на купето? Буса е на 250 000 км. Аз лично не вярвам, но има нотка на съмнение, освен това да кажете какво може да се направи по стъклото преди евентуалното му сменяне
-
Re: Пукнато предно стъкло ?
u_bo написа:......може много работи да се направят, НО накрая ще го смениш,затова - сменяй и си пази гаранционната карта за 12 месеца гаранцияAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Удар със сигурност не е имало, обаче съмненията ми за посукване са от вратите - страничната има лек луфт, но това от многото използване, задната и тя има лек проблем, но те са свързани с друго нещо, мисълта ми е за шофиорската и пасажерската врата, като се затворят от вън се виждат неща които принципно не би трябвало да се виждат, така да се каже леко зее, няма теч през нея или течение обаче не е така както трябва. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар