Здравейте колеги един приятел иска да си вземе 1 от 2та мотора какво ще посъветвате -Кой е по-бърз ( сигурно 1.8 фрапираща ли е разликата ? )-Кой е по здрав -Кой колко гори ?Само това ме интересува . Моля само хора с наблюдения над тези мотори да пишат!Благодаря !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет Браво 1.6 16V или 1.8 16V GT
Collapse
X
-
u_bo
Re: Дайте съвет Браво 1.6 16V или 1.8 16V GT
vrexcellent написа:Здравейте колеги един приятел иска да си вземе 1 от 2та мотора какво ще посъветвате -Кой е по-бърз ( сигурно 1.8 фрапираща ли е разликата ? )-Кой е по здрав -Кой колко гори ?Само това ме интересува . Моля само хора с наблюдения над тези мотори да пишат!Благодаря !!
-
u_bo
Коментар
-
аз бих добавил, че същото важи и за новия собственик :Dимам 1.8 GT и съм мн доволен като цяло, дразнят дребни проблеми само, но те си ги има при всички коликато динамика определено 1.8 е по-добро имал съм възможност да сравняразходът е минимално по-голям, но по принцип е висок, моята дава 7 извънградско и 10 градско, аз по принцип карам бабешката и сменям на 2000 оборота, и така в града пада на 8има мн добра еластичност с 1.8 на 5-та изпреварваш без проблем, с 1.6 трябва да бутнеш на 4.Карам тази над 10000 км, само масло съм сменял (след първоначалната подмяна на консумативи за около 450 лв).а! и 4 крушки (2 предни и 1 заден габарити и на пепелника, от време на време горят):D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар