Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам само да се оплача......

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами първия път си бях паркирал съвсвм прилично както всяка вечер на паркинга в студентски пред кривото(ако някой го знае) и някой тъпанар ми надрал дясната врата...втория път беше на морето...Бях паркирал пред хотела...вярно беше малко на тротоара ама то няма къде другаде...беше голяма лудница и все пак имаше от къде да се минава, но някой е решил да си направи кефа и хоп и лявата врата одрана. Все пак дори и да ми пречи някоя кола да мина бих я заобиколи...може би ще се поизнервя малко, но последното нещо което ще напрая е да я надера с ключ.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Немам думи бре , мислех да е пръсна да боядисам цялата че има тук таме някоя забележка , ама за кво като ша ми е надерат пак пенделите карай дай да пием по една ракия пък квото му дойде той живота си отиде ние глей ..........

Коментар

Е аз ракията и биричката...абе общо взето пиенето не го пропускам Майната им на такива комплексари...няма си тровя нервите с тях....така или иначе ще си оправя колцата и пак ще завиждат
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Искам да се оплача от БУЛСТРАД !!! Бях пукнал картера , идваха снимаха от 7 януари до сега никви пари ....преди 2 дена се обаждам в софия кво става с моята щета? - Ми утре ако ви ги пратим евентуално , след 1 - 2 дена ще можете да ги изтеглите ......Днеска отивам и кво да видя Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Благоволили са да ми платят 166.66 лв - на мен ми излезна 250 при положение че го заварявах - ами ако бях купил втора ръка ?! Обадих се на ония викам му- Ква е тая оценка дето ми е правите бе ?! вие и половината пари от това което съм платил за картера ! Вие подигравате ли се с мен ?! - Ми господине то се оценява по експертна оценка за кола над 10г. ...... -Кой е прави тая оценка втора употреба е 300 лв само картера , нов е 525 лв ! -Ама сигурен ли сте за цената ?- Еми как да не съм нали съм гледал и трябва и да се поръча , Кво прайм в случая ? !!!-А вие сменихте ли си картера ?- Ами да купих си 2-ра употреба ......-Ако искате елате , ще напишете една жалба , ще опишете всичко и ще се изпрати в софия да се преразгледа ....- Добре в понеделник ще дойда при вас ! Аз си мисля че са ми смятали картер който е за бензиновите коли и незнам колко струва ама според мен 200 250 лв нов ? Вие кво ще кажете по въпроса ?!

Коментар

Все пак всяко зло за добро. Драскат ни колите щото ни завиждат, а щом ни завиждат значи ни са хубави колите. Майната им. Аз съм си монтирал камера, която записва и сега на компа докато ми е навън колата си я гледам. Това е добра идея и работи. Представете си че е някой завистлив комшия и като му покажеш записа, после да му нацепиш главата. Аман от педераси. Да сме живи и здрави ние и да си караме колите.
            Fiat Marea TD100

Коментар

Помияри..пълни помияри...Коментара просто е излишен и ще напиша само глупости....ми да не дава Господ да видя някои как ми дере колата или каквото е там друго....

Коментар

Working...
              X