Януари месец си сменях предното стъкло понеже имаше 3-4 цъфнатини от камънчета и сега какво да видя .................... едно доста голямо ...... мен ме съмнява че някой нарочно ми го е направил, ама ЗАЩО ДА МУ Е*А МАМАТА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам само да се оплача......
Collapse
X
-
Re: ИСКАМ САМО ДА СЕ ОПЛАЧА ......
komshiqta написа:Януари месец си сменях предното стъкло понеже имаше 3-4 цъфнатини от камънчета и сега какво да видя .................... едно доста голямо ...... мен ме съмнява че някой нарочно ми го е направил ама ЗАЩО ДА МУ Е*А МАМАТАBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
ко да се прави колеги , ебати работата и незнам дали ще изкара тва, може и да изкара ама има вероятност и да тръгне то не е само люспа ами е като звезда станало даже , каското ми изтече за жалост , тука не ми се мисли да го сменям !! ама ако е все още толкова голямо като се прибера с колата ще и направя каско пак и ще го сменям няма начин , само да видя каде ще е че тия от GENERALI като ме видят пак за тва стъкло и ще ми се зарадват :D
Коментар
-
На мен пък ми одраха колата с ключ, ама не беше стигнало надолу и го заличих с циф, а старата ми кола я блъскаха 5 пъти пред вкъши, всеки масец бършех драскотини от чужди коли по задната броня, ама какво да се прави ние да сме живи и здрави.....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Гадове колкото щеш на огромен паркинг някой ме е харесал и от мигача до дръжката на вратата.Тук не се вижда толкова понеже няколко дни по рано се опитах да изкарам с пастиране. Колега я разясни тоя номер с Циф-аFiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Коментар
-
KrAs написа:Гадове колкото щеш на огромен паркинг някой ме е харесал и от мигача до дръжката на вратата.Тук не се вижда толкова понеже няколко дни по рано се опитах да изкарам с пастиране. Колега я разясни тоя номер с Циф-аFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Airfan написа:С Циф-а ще махнеш чужда боя, но няма как да възстановиш (боядисаш) ако е паднала твоята боя. Този препарат е лек абразив.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Прибрах се от УК , бях една седмица на море , отидох си до село , вчера се прибирам в пловдив и какво да видя ....... таман мислех да ходя да си правя каско на колата и една голяяяяяяма черта от край в край одраскано ..................... ПЕНДЕЛСОНИ !!!!! сега трябва да е полирам първо и тогава да и правя каско
Коментар
-
Супер завиждащи ко....ца има....Моята кола я одраха и от двете страни на вратите...Ама не ми се занимава вече с каското, че така или иначе ще я боядисвам....Първия път като ми я надраха много се ядосах, ама вече явно съм претръпнал.....Само ако видя да дере някой тъпанар някоя кола, дори да не е моята ще му одрежа ръчичкитеEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Ееее баси копеленцата тъпи. Ей само се моля ако някой ми дере колата да го видя в тоя момент и да му скачам на тъпата глава. Това е посегателство над чужда собственост. Тия завистливи ла.нари са за убиване. Айде има някой спират меко казано нагло, ама да си спрял съвсем прилично без да пречиш на никой и да ти надраскат колата... ей това са изроди за трепане.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар