Януари месец си сменях предното стъкло понеже имаше 3-4 цъфнатини от камънчета и сега какво да видя .................... едно доста голямо ...... мен ме съмнява че някой нарочно ми го е направил, ама ЗАЩО ДА МУ Е*А МАМАТА
Януари месец си сменях предното стъкло понеже имаше 3-4 цъфнатини от камънчета и сега какво да видя .................... едно доста голямо ...... мен ме съмнява че някой нарочно ми го е направил ама ЗАЩО ДА МУ Е*А МАМАТА
Защото е пълно със завиждачи и тъпаци
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
ко да се прави колеги , ебати работата и незнам дали ще изкара тва, може и да изкара ама има вероятност и да тръгне то не е само люспа ами е като звезда станало даже , каското ми изтече за жалост , тука не ми се мисли да го сменям !! ама ако е все още толкова голямо като се прибера с колата ще и направя каско пак и ще го сменям няма начин , само да видя каде ще е че тия от GENERALI като ме видят пак за тва стъкло и ще ми се зарадват :D
На мен пък ми одраха колата с ключ, ама не беше стигнало надолу и го заличих с циф, а старата ми кола я блъскаха 5 пъти пред вкъши, всеки масец бършех драскотини от чужди коли по задната броня, ама какво да се прави ние да сме живи и здрави.....
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
и ти си прав братчед , живи и здрави да сме а пък колата да имаме пари да е потдържаме ........ понякога чак ми е едно свито такова ако има нещо наколота все едно ми е някакво дете , аз незнам за детето ми дали ще се тормозя толкова ебати ))))))))))))))))))))))))
Гадове колкото щеш на огромен паркинг някой ме е харесал и от мигача до дръжката на вратата.Тук не се вижда толкова понеже няколко дни по рано се опитах да изкарам с пастиране. Колега я разясни тоя номер с Циф-а
Fiat punto 1,1
Fiat bravo 1,6 16v
Fiat bravo 2,0 20v
Honda civic 1,5
BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...
Гадове колкото щеш на огромен паркинг някой ме е харесал и от мигача до дръжката на вратата.Тук не се вижда толкова понеже няколко дни по рано се опитах да изкарам с пастиране. Колега я разясни тоя номер с Циф-а
Ако е надран само лака може да се поправи почти без да си личи. Аз имах подобна "награда" преди време. Само дето чертите бяха 4-5. Купих си от Практикер една паста за премахване на драскотини. С доста търкане се заличиха. Но пак казвам, действа само ако е надран лака! Ако липсва боя и е стигнало до ламарина няма, как да се замаже.
С Циф-а ще махнеш чужда боя, но няма как да възстановиш (боядисаш) ако е паднала твоята боя. Този препарат е лек абразив.
Точно, няма никаква магия, просто излиза по-евтино от полирпастите, а ефекта е абсолютно еднакъв, но щом е дълбоко и е до ламарина драскотината няма оправия, може да се пробва с боя същия цвят да се мине точно по драскотината и като изсъхне да се полира, за да се отстрани излишното.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Прибрах се от УК , бях една седмица на море , отидох си до село , вчера се прибирам в пловдив и какво да видя ....... таман мислех да ходя да си правя каско на колата и една голяяяяяяма черта от край в край одраскано ..................... ПЕНДЕЛСОНИ !!!!! сега трябва да е полирам първо и тогава да и правя каско
Супер завиждащи ко....ца има....Моята кола я одраха и от двете страни на вратите...Ама не ми се занимава вече с каското, че така или иначе ще я боядисвам....Първия път като ми я надраха много се ядосах, ама вече явно съм претръпнал.....Само ако видя да дере някой тъпанар някоя кола, дори да не е моята ще му одрежа ръчичките
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Ееее баси копеленцата тъпи. Ей само се моля ако някой ми дере колата да го видя в тоя момент и да му скачам на тъпата глава. Това е посегателство над чужда собственост. Тия завистливи ла.нари са за убиване. Айде има някой спират меко казано нагло, ама да си спрял съвсем прилично без да пречиш на никой и да ти надраскат колата... ей това са изроди за трепане.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар