Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не работи електрония километраж на Fiat Brava ELX 1.8

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не работи електрония километраж на Fiat Brava ELX 1.8

Километражът ми "спря" след като смених изгорелите крушки за осветление по таблото. Смяна та на крушките бе извършена според съветите получени от форума http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=266798#266798 за които съм изключително благодарен. МОЛЯ ако някой има идея как да се справя спроблема да драсне някой ред.Предварително благодаря!!!!!!

Нещо не си вързал както трява, друг отговор нямам, освен ако и преди не е работел, разглабяй наново и търси проблема.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Значи при първото изваждане на таблото на Типака и аз се сблъсках с този проблем.При мен беше простичко:жилото,основното се прикрепя км таблото чрез един пластмасов накрайник.Ако той не е добре щракнат(има една малка шайбичка) нито скоростта нито изминатите километри се менят.Не знам как е при твоята,ама като гледам ръчките на прозорците не са се изменили много от 125р на баща ми,така че... :D
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

За последните 24 часа го разглобих 3 пъти и проверявах дали всичко е OK. Смених почти всички крушки (щото само толкова имаше в магазина) включително на километража (два пъти) и нищо.Вече незнам какво да правя.Търсих подобна тема във форума и пак нищо не открих.

Коментар

Working...
        X