Колеги помагайте! При регистрацията на новата семейна Брава 1.4 12V в дан. служба Младост-София, данъчните копои ни поискаха документ за съществуващ и действащ катализатор. Къде в София може със сигурност да се издаде такъв документ, цените какви са, т.е. заслужава ли си главоболията. Другите 2 семейни автомобила - Темпра(карбуратор) 1991 г. и ескорт 1996 г. са с катализатори пред данъчните само срещу подпис, ама сега...не става. Вчера питах в 2 пункта за ГТП - нищо не знаят по въпроса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катализатор-данък
Collapse
X
-
ей това нашето е тъпа държаваможе би в ТехноТестявно едната ръка не знае какво прави другатащом колата е минала ГТП значи е изправна (поне на документи)да си вземат и документи от всеки производител и да знаят кои коли излизат от завода с катализаторипоне за масовите коли трябва да е такаще обикалям аз и ще харча пари, щото те не знаят за какво става въпрос
-
Само ТЕХНОТЕСТ - затова и двете ми коли се водят без катализатори.В Хасково от години искат бележка.Най-близкия ми ТЕХНОТЕСТ е в Пловдив - т.е по добре да си плащам целия данък - повече ще ми струва да се снабдя с бележка отколкото намалението за няколко години напред.Отделно не се знае тия в ТЕХНОТЕСТ дали няма да решат че ми е за смяна катализатора. Иначе на газ анализа на прегледа ми излизат нормално разовете, ама...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Само ТЕХНОТЕСТ - затова и двете ми коли се водят без катализатори.В Хасково от години искат бележка.Най-близкия ми ТЕХНОТЕСТ е в Пловдив - т.е по добре да си плащам целия данък - повече ще ми струва да се снабдя с бележка отколкото намалението за няколко години напред.Отделно не се знае тия в ТЕХНОТЕСТ дали няма да решат че ми е за смяна катализатора. Иначе на газ анализа на прегледа ми излизат нормално разовете, ама...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар