Здравейте,искам да си сменя чистачките на типото,самоче днес като ги погледнах,установих колко тъпо са направени.Сменят се само перата,не е като при другите коли,нормални чистачки.От какъв fiat могат да станат долу,на осите и шлиците рамена на които мога да си сменям чистачките.И някой знае ли къде мога да си поръчам алуминиеви джанти ,в които да си влизат гуми на 165,да са си широки колкото железните.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замяна на чиастачки за Типо
Collapse
X
-
Съвсем обикновени пера - 51см. май бяха. Или си купуваш пера (май имаше на метър) или купуваш нормални чистачки и им сваляш перата и ги слагаш на твоите. Само купувай хубави, че да не сменяш после пак.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
bubachko
Мериш ги колко дълги са, взимаш такива нови и сменяш... Аз такова рамо цяло си намерих и сложих на задния прозорец, ма за предни не намерих... Много ме дразнят тея "телени" хилави рамена . Само като взимаш нови ги сменяй полека, че те са са омазани с някакъв графит и ако ги обършеш почват да не чистят като хората и мажат.... Инак ако ще ги сменяш целите - отиваш до някоя морга (аз моето от италианеца го взех задното) и се обурудваш от Типо, стандартни са, незнам дали и от Темпра няма да станат От къде мога да се докопам и аз до такива предни 2 броя с цели рамене?
Коментар
-
bubachko написа:Мериш ги колко дълги са, взимаш такива нови и сменяш... Аз такова рамо цяло си намерих и сложих на задния прозорец, ма за предни не намерих... Много ме дразнят тея "телени" хилави рамена . Само като взимаш нови ги сменяй полека, че те са са омазани с някакъв графит и ако ги обършеш почват да не чистят като хората и мажат.... Инак ако ще ги сменяш целите - отиваш до някоя морга (аз моето от италианеца го взех задното) и се обурудваш от Типо, стандартни са, незнам дали и от Темпра няма да станат От къде мога да се докопам и аз до такива предни 2 броя с цели рамене?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
bubachko
avvasilev написа:И аз искам целите.Предлагам трампа.
Коментар
-
Само да кажа, че чистачките с все цялото рамо и ново оригинално перо струват около 15 лв в София. Даже сме поръчали не един комплект. Адреса на магазина утре, че сега си лягамСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Само да кажа, че чистачките с все цялото рамо и ново оригинално перо струват около 15 лв в София. Даже сме поръчали не един комплект. Адреса на магазина утре, че сега си лягамFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар