Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замяна на чиастачки за Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Замяна на чиастачки за Типо

Здравейте,искам да си сменя чистачките на типото,самоче днес като ги погледнах,установих колко тъпо са направени.Сменят се само перата,не е като при другите коли,нормални чистачки.От какъв fiat могат да станат долу,на осите и шлиците рамена на които мога да си сменям чистачките.И някой знае ли къде мога да си поръчам алуминиеви джанти ,в които да си влизат гуми на 165,да са си широки колкото железните.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

я ги снимай тези чистачки че аз не съм чувал подобно нещо ?! на нашия типак си се свалят съвсем нормално като на всяка кола
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

утре ще ги снимам и ще пусна снимки,сменят се само перата,а на мен рамената сами за смяна,че са се раздрънчали.Ако твоето типо е това в подписати може и да не са ни едни и същи,мойто е модела с издутите фарове и решетка отпред.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Съвсем обикновени пера - 51см. май бяха. Или си купуваш пера (май имаше на метър) или купуваш нормални чистачки и им сваляш перата и ги слагаш на твоите. Само купувай хубави, че да не сменяш после пак.
        FIAT BRAVO II 1.4 GPL
        FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
        FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
        FIAT UNO 1.5

Коментар

Мериш ги колко дълги са, взимаш такива нови и сменяш... Аз такова рамо цяло си намерих и сложих на задния прозорец, ма за предни не намерих... Много ме дразнят тея "телени" хилави рамена . Само като взимаш нови ги сменяй полека, че те са са омазани с някакъв графит и ако ги обършеш почват да не чистят като хората и мажат.... Инак ако ще ги сменяш целите - отиваш до някоя морга (аз моето от италианеца го взех задното) и се обурудваш от Типо, стандартни са, незнам дали и от Темпра няма да станат От къде мога да се докопам и аз до такива предни 2 броя с цели рамене?

Коментар

bubachko написа:
            Мериш ги колко дълги са, взимаш такива нови и сменяш... Аз такова рамо цяло си намерих и сложих на задния прозорец, ма за предни не намерих... Много ме дразнят тея "телени" хилави рамена . Само като взимаш нови ги сменяй полека, че те са са омазани с някакъв графит и ако ги обършеш почват да не чистят като хората и мажат.... Инак ако ще ги сменяш целите - отиваш до някоя морга (аз моето от италианеца го взех задното) и се обурудваш от Типо, стандартни са, незнам дали и от Темпра няма да станат От къде мога да се докопам и аз до такива предни 2 броя с цели рамене?
            Аз искам да махна тези с целите рамена отпред на които им се сменят перата и да си сложа такива рамена на които се сменят чистачките,ама целите не само перата.
            Fiat Tipo
            Corsa b комби !

Коментар

И аз искам целите.Предлагам трампа.
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                И аз искам целите.Предлагам трампа.
                А-а-а, моля-моля... аз си бях пръв с негласно желание за трампа..... Ама ако искаш може да делим

Коментар

Само да си намеря рамена които да пасват на шлиците и да са с изцяло махащи се чистачки,веднага ви ги давам,обаче ще се проклинате,ама нали несе познаваме и без това,то си е ваше желание. :D
                  Fiat Tipo
                  Corsa b комби !

Коментар

Пецата ама аз искам и трите чистачки.Иначе нъц...
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                      Пецата ама аз искам и трите чистачки.Иначе нъц...
                      Добре де,ти сега с какви си ?
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

С обикновени.С рамо и чистачка.Тия твойте са след 93 мисля и много ма кефят.

Коментар

Да бе верно че тия преди 93 са с по хубавите рамена,моя буклук е ’94-та и за това са му такива.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Само да кажа, че чистачките с все цялото рамо и ново оригинално перо струват около 15 лв в София. Даже сме поръчали не един комплект. Адреса на магазина утре, че сега си лягам
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                              Само да кажа, че чистачките с все цялото рамо и ново оригинално перо струват около 15 лв в София. Даже сме поръчали не един комплект. Адреса на магазина утре, че сега си лягам
                              Напиши ако може адреса на магазина и телефон ако имаш,да отида и да проверя !
                              Fiat Tipo
                              Corsa b комби !

Коментар

Working...
                              X