Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замяна на чиастачки за Типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

phoenix написа:
    Само да кажа, че чистачките с все цялото рамо и ново оригинално перо струват около 15 лв в София. Даже сме поръчали не един комплект. Адреса на магазина утре, че сега си лягам
    Ама за кои? Целите масивните или за тея хилавите? Давай адреса бърже

Коментар

София, бул. "Ал. Стамболийски" 155тел./факс: 920 01 81ами това би трябвало да е адреса. Там съм говорил и поръчвал, има 2 вида, едните са с по-скъпо перо, другите с някакво италианско..... и едните струваха около 15, а другите около 30лв.п.п.говоря за чистачките с цяло рамо.
      СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
      бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
      сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
      ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

А сори за въпроса, ма това все пак цена за комплект ли е или на бройка? Защото кат купиш чистачки за 2 броя, ами тези? А дали имат разлика в дължината на лява-дясна, че много ме нерви на моите как навигаторската стърчи (не прилепва на прозореца) в долно спряло положемие някъде около 3-4 сантиметра...... ра разноразмерни пера няма комплект, ако искам да не стърчи требе да кубя 2 комплекта.......

Коментар

Аз съм сложил по-къса сега и не чисти достатъчно пространство Така че,нека стърчи.Нали не закачаш хората по тротоара.....
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Колега Бубачко,като гледам си от София.Можеш ли да провериш на място как стоят нещата,защото съм много заинтересован от тези чистачки.Търся такива откакто съм купил колата.
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              Колега Бубачко,като гледам си от София.Можеш ли да провериш на място как стоят нещата,защото съм много заинтересован от тези чистачки.Търся такива откакто съм купил колата.
              Е да, ама не... От година съм пуснал котва по северното черноморие, решихме тук да гледаме семейство и домочадие... Лично аз, по информацията от Емо ще проверя след около 2 месеца, тогава пак ще си хода по софийско... А инак са си бях за празниците... Уф че ме хваща яд начи.... Та ще проверя и ще кажа тогава, ако не ти е късно вече де... инак, някой друг от софиянци ако мойе да помогне и да праща насам.

Коментар

Абе..... хора, луда работа....... сигурно всеки от вас звъни на 100 човека на ден, а се чуди сума ти време дали да звънне в магазина Хората там не хапят. Прозвънявате, питате за цена, питате за вариант с куриер и готово...... хората са изключително любезни. Няма да ви напсуват или набият през слушалката...... а и са съгласни да пращат части с наложен платеж по куриери.Айде събирайте смелост и звънете.... п.п.Утре съм на изпит и нямам време, иначе бих ги проверил отново.....
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ами звъня,звъня и все заето дава,та затова помолих колегата Не съм от срамежливите Готов съм.Комплекта струва 68 лв.Пичовете пращат с ЛЕО експрес.Бубачко,да не си звънял и ти,че ми даваше заето постоянно?

Коментар

хм, ще потърся пак.... да не би да съм объркал нещо....аз съвсем скоро поръчвах и бяха по 15 лв бройката, е разбира се имаше и по 30, ама бяха някаква марка. Тези по 15 лв също са добри и ги водят оригинални Италиански..... в понеделник, ще разбера и ще ви пиша пак... но ставаше дума за 30 лв комплекта.(2 рамена с пера)п.п.да ми стискате палци, утре на изпита, че лошо иначе....
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                      хм, ще потърся пак.... да не би да съм объркал нещо....аз съвсем скоро поръчвах и бяха по 15 лв бройката, е разбира се имаше и по 30, ама бяха някаква марка. Тези по 15 лв също са добри и ги водят оригинални Италиански..... в понеделник, ще разбера и ще ви пиша пак... но ставаше дума за 30 лв комплекта.(2 рамена с пера)п.п.да ми стискате палци, утре на изпита, че лошо иначе....
                      Нямаха наличности от тези по 15 лв. бройката.Иначе по принцип има и такива.

Коментар

е значи всичко е точно, това е магазина, щом нямат, ще получат и така.... само търпение. 30 лв не ми се виждат много. Важното е че не съм объркал магазина и телефона.....Ами сега търпение му е майката докато получат
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

На Алфата бях с обикновени чистачки като я взех. Над 160 км/ч се изправяха над стъклото. Взех си от магазина, за който става въпрос, каквито трябва да са, а именно, от тези, на които се сменява само перото. Цената беше 32 лв бр. за Шампион и 28 лв. бр. за някакви тайвански. Взех си Шампион, вече са на 2 години и още си чистят супер. Понеже от скоро съм и с 1 чистачка Mod, мисля да изкарат още доста . Шофьорската и пасажерската са различни. За това, най-вероятно, на колега по-напред в темата му седи(стърчи) изправена пасажерската в края на стъклото. Едната ми чистачка в момента е шофьорската и седи точно така в края. Пасажерската си ляга точно.
                          AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
                          AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...

Коментар

phoenix написа:
                            е значи всичко е точно, това е магазина, щом нямат, ще получат и така.... само търпение. 30 лв не ми се виждат много. Важното е че не съм объркал магазина и телефона.....Ами сега търпение му е майката докато получат
                            За какво ми е търпение?Вечи ги сложих

Коментар

И аз имах същия проблем с Темпрата ама си намерих от морга чистачки с рамена от Брава и става перфектно. Единствен проблем са различните като дължина чистачки ама не е фатално
                              TEMPRA 1.6S
                              Преди нея TIPO 1.9TDS

Коментар

avvasilev написа:
                                phoenix написа:
                                За какво ми е търпение?Вечи ги сложих
                                Пусни снимка, че и аз се замислям дали да не сложа такива!! Ще мина скоро през магазина и ще видя какви са конкретните наличности!! Даже ми е близо до работата!
                                ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                                X