phoenix написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замяна на чиастачки за Типо
Collapse
X
-
bubachko
-
София, бул. "Ал. Стамболийски" 155тел./факс: 920 01 81ами това би трябвало да е адреса. Там съм говорил и поръчвал, има 2 вида, едните са с по-скъпо перо, другите с някакво италианско..... и едните струваха около 15, а другите около 30лв.п.п.говоря за чистачките с цяло рамо.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
bubachko
А сори за въпроса, ма това все пак цена за комплект ли е или на бройка? Защото кат купиш чистачки за 2 броя, ами тези? А дали имат разлика в дължината на лява-дясна, че много ме нерви на моите как навигаторската стърчи (не прилепва на прозореца) в долно спряло положемие някъде около 3-4 сантиметра...... ра разноразмерни пера няма комплект, ако искам да не стърчи требе да кубя 2 комплекта.......
Коментар
-
bubachko
avvasilev написа:Колега Бубачко,като гледам си от София.Можеш ли да провериш на място как стоят нещата,защото съм много заинтересован от тези чистачки.Търся такива откакто съм купил колата.
Коментар
-
Абе..... хора, луда работа....... сигурно всеки от вас звъни на 100 човека на ден, а се чуди сума ти време дали да звънне в магазина Хората там не хапят. Прозвънявате, питате за цена, питате за вариант с куриер и готово...... хората са изключително любезни. Няма да ви напсуват или набият през слушалката...... а и са съгласни да пращат части с наложен платеж по куриери.Айде събирайте смелост и звънете.... п.п.Утре съм на изпит и нямам време, иначе бих ги проверил отново.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ами звъня,звъня и все заето дава,та затова помолих колегата Не съм от срамежливите Готов съм.Комплекта струва 68 лв.Пичовете пращат с ЛЕО експрес.Бубачко,да не си звънял и ти,че ми даваше заето постоянно?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
хм, ще потърся пак.... да не би да съм объркал нещо....аз съвсем скоро поръчвах и бяха по 15 лв бройката, е разбира се имаше и по 30, ама бяха някаква марка. Тези по 15 лв също са добри и ги водят оригинални Италиански..... в понеделник, ще разбера и ще ви пиша пак... но ставаше дума за 30 лв комплекта.(2 рамена с пера)п.п.да ми стискате палци, утре на изпита, че лошо иначе....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:хм, ще потърся пак.... да не би да съм объркал нещо....аз съвсем скоро поръчвах и бяха по 15 лв бройката, е разбира се имаше и по 30, ама бяха някаква марка. Тези по 15 лв също са добри и ги водят оригинални Италиански..... в понеделник, ще разбера и ще ви пиша пак... но ставаше дума за 30 лв комплекта.(2 рамена с пера)п.п.да ми стискате палци, утре на изпита, че лошо иначе....I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
е значи всичко е точно, това е магазина, щом нямат, ще получат и така.... само търпение. 30 лв не ми се виждат много. Важното е че не съм объркал магазина и телефона.....Ами сега търпение му е майката докато получатСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
На Алфата бях с обикновени чистачки като я взех. Над 160 км/ч се изправяха над стъклото. Взех си от магазина, за който става въпрос, каквито трябва да са, а именно, от тези, на които се сменява само перото. Цената беше 32 лв бр. за Шампион и 28 лв. бр. за някакви тайвански. Взех си Шампион, вече са на 2 години и още си чистят супер. Понеже от скоро съм и с 1 чистачка Mod, мисля да изкарат още доста . Шофьорската и пасажерската са различни. За това, най-вероятно, на колега по-напред в темата му седи(стърчи) изправена пасажерската в края на стъклото. Едната ми чистачка в момента е шофьорската и седи точно така в края. Пасажерската си ляга точно.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
phoenix написа:е значи всичко е точно, това е магазина, щом нямат, ще получат и така.... само търпение. 30 лв не ми се виждат много. Важното е че не съм объркал магазина и телефона.....Ами сега търпение му е майката докато получатI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:phoenix написа:е значи всичко е точно, това е магазина, щом нямат, ще получат и така.... само търпение. 30 лв не ми се виждат много. Важното е че не съм объркал магазина и телефона.....Ами сега търпение му е майката докато получат||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар