Купи си двойнокомпонентна лепило за лепене на метали ( за температура до 130 С)-струва около 15 лв. Преставлява една пръчка, като пластелин и вътре в него е другата компонента, мачкаш ги и лепиш радиатора, където тече. Аз имах пробойна и шуртеше, но го затапих добре и спря теча. Лепилото (мисля, че го произвеждаха Loctite и Bison)!
ако отворът откъдето тече е малък - чувал съм, че сипват малко червен пипер в радиатора Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . Виждал съм го приложено на танк Т 55
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
ако отворът откъдето тече е малък - чувал съм, че сипват малко червен пипер в радиатора Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . Виждал съм го приложено на танк Т 55
и зимата оставаш без парно
За да не останеш без парно,сипваш добавка на Лики-Моли!Струва 5-6 лв. и е много ефективна-един приятел кара така вече 2 г.-радиатора спря да капе,парното си върви!
Моя радиатор също течеше.От пазара купих една опаковка за ремонт на радиатори-нещо червено и прахообразно,което се сипва в радиатора при топла кола.Около 5 лв май беше.Оттогава оставих тубичката с антифриз в мазето .А доливах около 0.5 л на седмица.Един колега вече 3-4 години кара по този начин и не се е оплакал.А и парното ми е добро.Така,че избери сам начина за ремонт.Успех!
Има един тип в гаражите на такситата 12-80 срещу италиянеца. Входа е след входа за газстанцията посока Красно Село. Преди 2 години ми направи за стария Фиат радиатор от жигула и ми взе към 50-60 кинта и беше почити нов.
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
Коментар