Аз имам браво и при мен нищо не хлопа относно таблото и кори по вратите, на мареята е възможно да и хлопа задната врата защото е доста по-тежичка и ключалката се разбива със времето. Като взимаш комби много внимавай, защото повечето се карат по много километри и се товарят много, за разлика от някоя по-малка кола. В Италия такситата са бели на цвят, сам си прави извода. А двигателя не е много голям, но и данъка няма да ти е много за 103 к.с. За вървенето ще върви, няма къде да ходи.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа - има паразитни шумове вътре в купето??!
Collapse
X
-
Комбито на Мареа е фабрично с газови амортисьори и аз така си обяснявам сравнително твърдата возия. Особено в комбинация с 15-цолови джанти друсането се увеличава значително. При мен скърцане от табло и врати няма. Но от към багажника се чува подрънкването на кутията ми с инструментите и единствено от една пластмаса на 5-тата врата, която ако се уплътни ще спре да скърца. Та ако изпразня багажника и уплътня тази единствена пластмаса, скърцане и тропане няма никакво.
Коментар
-
Според мен най-добрата в този случай/семейна кола/е комбито. Дали е бензин или дизел човека сам може да прецени, иначе като возия аз съм много доволен, вътре не ми хлопа нищо, а возията ми харесва. Аз специално съм любител на дизелите и мога да кажа, че ТD100 на Фиат е много сполучлив двигател/сравнявам между Форд, опел и Гоуф/, добра динамика и приличен разход - автомобил за улегнали шофери. Успех колега. :D
Коментар
-
Re: мареа
За разхода съм съгласен малкия мотор гори по-малко като не се настъпваКато се настъпва големия гори по малко щото се товари по малко, но не за това ставаше на въпрос щото колегата казва, че по големия двигател се чупи по-малко което не е така
За чупенето няма зависимост, всичко е до късметЗа изпреварванията пак казвам познаваш ли си възможностите на колата проблеми няма
VTS 16V
Коментар
-
Колеги пак да уточня на човека му трябва семейна кола.Какви са тези скорости и изпреварвания за които спорите .На дали някой баща който е закачил на задната седалка бебешкото столче и в него спи бебенцето му си мисли как ще изпреварва и каква динамика ... и за колко време ще стигне и т.н.т. Съдейки по мен бях и съм много предпазлив на пътя отстъпвам при всяка рискова ситуация всепак отговаряш за живота на семейството си.Пожелавам успех при избора на колегата.Лично аз му препоръчвам Мареа Уикенд 1.6 мотор .Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
mesi написа:Мареа комби е добра кола. Само мотор 1.8 - колата е голяма. В града всички горят, имам Ланча 1.1 - под 8 не пада. Мареата на бензин на извънградско е под 8. Ако е с климатроник - комфортът е невероятен. Трябва обаче да се пази по дупките.За мареата е решено благодаря на всички за съветите.Ще се позамисля за двигателя дали да е 1.6 или1.8 бензин. Дизел нещо не ми се кара във фирмата по цял ден карам дизели и нещо не е за мен верно вървят много защото са нови коли, ама нещо не е за мен.Още един въпрос само тези дни говорих с един човек който има мареа дизел каза, че била 5 цилиндрова и е дал 800 лв. за съединител възможно ли е това? Започвам да търся, няма да е веднага имам срок до края на годината
надявам се да се задържа повечко във форума ви
в смисъл да стана част от семйството на фиат
аз така или иначе съм го решил.Благодаря още веднъж на всички веднага щом има резултат ще пусна снимки аз до тогава може и да задавам по някое и друго въпросче все пак съм нов
опссс та се сетих специално за изпреварванията няма проблем отдавна ми мина времето да се надбягвам, вярно когато колата е много слаба трудно се изпрева, но все пак доколкото знам мареа 1.6 е към сто коня колкото и да е натоварена малко или много все ще има ряз да задмина някое и друго трабанче :D шегувам се. По принцип мен това ми е работата да карам и вече много отдавна не предприемам рисковани маневри нагледах се на катастрофи и чудесии не ми се ще да съм част от черната хроника. За момента живея в софия но нямам много градско каране с личната си кола така, че като се замисля 1.6 или 1.8 е идеално за мене, 2.0 си е сериозна работа, но все пак не е за мен.
Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар