Здравейте,Настана време да си взема нови чистачки, че сегашните съвсем се скапаха (Ноември 2006 са ) и ми се иска да сложа някои по прилични, че с това скърцане направо побеснявам Препоръчаха ми БОШ, вие имате ли някакви впечатления от тях и като цяло какво бихте препоръчали за предното стъкло?Другия проблем, дори по належащ е задната чистачка, защото е отишла по дяволите (вчера видях че дори се е скъсала и ми е надрала задното стъкло малко)... Та ако имате да споделите малко информация за размери, марки и качество и за двата прозореца ще съм много благодарен.Поздрави,Сашо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачки за Браво? Размери и впечатления...
Collapse
X
-
Предните чистачки ако не си забелязал са с различни размери и тези които са на Бош изобщо не са по нашите размери. Бошовския комплект май е 55/50см, а по спомен нашите май са 48/58. Champion и Valeo е моята препоръка стига да намериш правилния размер. За задната чистачка се купува само перо.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
По всички каталози дават 58/48 , но моят опит показва че 60/48 е по-добра комбинация, ако рамената са на оригиналните си места, обаче Така долу хем не опират, хем се припокриват хубаво, хем и горе лявата хубаво покрива дясната. Каквито и чистачки да избереш, преди това си намацай стъклата с turtlewax rain repellent (антидъжд), или аналог, и дори с евтини чистачки графит от 2 лева ще постигнеш впечатляващи резултати. За момента съм доволен от ALCA, има ги поединично в лукойл, струват 15 лева 2-те.
Коментар
-
Благодаря на всички за отговорите Преди малко взех два комплекта Bosch Twin на 55 см и 48 см и сега имам един комплект в повече, който продавам. Ако някой има интерес - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=265428#265428
Коментар
-
ogi28b написа:По всички каталози дават 58/48 , но моят опит показва че 60/48 е по-добра комбинация, ако рамената са на оригиналните си места, обаче Така долу хем не опират, хем се припокриват хубаво, хем и горе лявата хубаво покрива дясната. Каквито и чистачки да избереш, преди това си намацай стъклата с turtlewax rain repellent (антидъжд), или аналог, и дори с евтини чистачки графит от 2 лева ще постигнеш впечатляващи резултати. За момента съм доволен от ALCA, има ги поединично в лукойл, струват 15 лева 2-те.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Колко струва този търтъл вакс?
Коментар
-
Изобщо размер 58см продават ли се? 48, 50, 55 и 60 виждам навсякъде. Днес обикалях по друга работа пак Бриколаж, Практикер и т.н. и никъде не видях 58см. Ние пак сме добре откъм чистачки, на Поло например задната е 26см и се намира много трудно, а и перото е малко по-тънко и там голямо търсене падаFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Предните чистачки ако не си забелязал са с различни размери и тези които са на Бош изобщо не са по нашите размери. Бошовския комплект май е 55/50см, а по спомен нашите май са 48/58. Champion и Valeo е моята препоръка стига да намериш правилния размер. За задната чистачка се купува само перо.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
yonkok написа:spark написа:Предните чистачки ако не си забелязал са с различни размери и тези които са на Бош изобщо не са по нашите размери. Бошовския комплект май е 55/50см, а по спомен нашите май са 48/58. Champion и Valeo е моята препоръка стига да намериш правилния размер. За задната чистачка се купува само перо.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:yonkok написа:spark написа:Предните чистачки ако не си забелязал са с различни размери и тези които са на Бош изобщо не са по нашите размери. Бошовския комплект май е 55/50см, а по спомен нашите май са 48/58. Champion и Valeo е моята препоръка стига да намериш правилния размер. За задната чистачка се купува само перо.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар