PASSARELLA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемчета по управлението и ходовата част-Браво
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
днес майстора ми обясни че рейката се е прецакала и от това е скърцало. Като ми я показа и като я размърда излизаше масло от двете и дупки, а не трябвало да е така. Също каза че това не основната причина за рязкото втвърдяване. Каза че помпата е дала фира и така. Сега като монтира други ще пиша за резултата.А междудругото(аз съм пуснал тема но може някои тук да пише) от какви други двигатели на браво ми стават рейката и помпата, само от тд100 ли?МерсиBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
Gosho_777 написа:днес майстора ми обясни че рейката се е прецакала и от това е скърцало. Като ми я показа и като я размърда излизаше масло от двете и дупки, а не трябвало да е така. Също каза че това не основната причина за рязкото втвърдяване. Каза че помпата е дала фира и така. Сега като монтира други ще пиша за резултата.А междудругото(аз съм пуснал тема но може някои тук да пише) от какви други двигатели на браво ми стават рейката и помпата, само от тд100 ли?МерсиM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Каза че имало стружки в маслото, и също каза че като тече рейката и от време на време влиза въздух в помпата а това не било добре за нея...Bravo TD100 98'- това в Гаража
Коментар
-
Gosho_777 написа:Каза че имало стружки в маслото, и също каза че като тече рейката и от време на време влиза въздух в помпата а това не било добре за нея...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
живот и здраве утре ще имам друга помпа и рейка. Иначе като гледахме и мърдахме рейката излизаше чисто масло(червено). Нея я сменяме основно заради теч. А иначе за предложението ти да сменя рейката и да оставя помпата да пробвам- това е страшна занимавка, незнам дали знаеш как се сваля хидр. помпа на Браво но аз като видях колко работи са свалени/разкачени за да се свали се шашнах. Все пак освен занимавка е и пари Така и така е свалена ще я сменя. Как мога да позная хидр. помпа 2-ра ръка дали е добре без да я монтирам? Какво да и гледам/пробвам?Bravo TD100 98'- това в Гаража
Коментар
-
Gosho_777 написа:....Как мога да позная хидр. помпа 2-ра ръка дали е добре без да я монтирам? Какво да и гледам/пробвам?
Коментар
-
Получих рейката и помпата от колега от форума. Единствено сменихме шайбата на помпата и то от съображение за сигурност понеже беше свалена от 1.4 двигател. Всичко е 6. Пасват идеално. Единствено остана да мина стенд, но първо трябва да сменя десния носач понеже е заминал шарнира за да има по голям ефект А междудругото онова скърцане за което бях писал не изчезна. Мисля да ходя на диагностика на ходова част и да видя от къкво е, майстора вика че може и от шарнира да е, може от тампон на амортисиор или от сух кормилен накрайник. Вие как мислите?Bravo TD100 98'- това в Гаража
Коментар
-
при мен както е- има едно скърцане като завивам(на място най-добре се чува, някъде от дясно е) и десния шарнир е тръгнал да заминава проблем ли ще е за стенд?Възможно ли е да е от шарнира? Също от както излязох от бокса забелязах че ми свирят гумите когато завивам, Също свирят и при намаляне на скоростта(започват да припискват от около 20м преди да спре колата). Дано от стенда се оправиBravo TD100 98'- това в Гаража
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар