Колеги, в петък както си карам към село излизам на една права, след правата проближава десен завой и като започнах да завивам усещам че волана е доста твърд(все едно е угасен двигателя), а до предния завой си беше "що годе" добре и имаше хидр. течност в казанчето,казвам "що годе" понеже от няколко месеца нещо скърца като завивам и волана винаги ми е бил по твърд от на бащами бравата. Това скърцане изчезваше когато завали дъжд/сняг и затова не ме притесняваше много, а и бях финансово зле за да търся и правя проблем. Утре ще карам колата на доктор, но реших все пак и тук да пусна тема. Надявам се на компетентен отговорМерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемчета по управлението и ходовата част-Браво
Collapse
X
-
Re: твърд волан- изведнъж!
Gosho_777 написа:Колеги в петък както си карам към село излизам на една права, след правата проближава десен завой и като започнах да завивам усещам че волана е доста твърд(все едно е угасен двигателя) а до предния завой си беше "що годе" добре и имаше хидр. течност в казанчето,казвам "що годе" понеже от няколко месеца нещо скърца като завивам и волана винаги ми е бил по твърд от на бащами бравата. Това скърцане изчезваше когато завали дъжд/сняг и затова не ме притесняваше много, а и бях финансово зле за да търся и правя проблем. Утре ще карам колата на доктор, но реших все пак и тук да пусна тема. Надявам се на компетентен отговорМерси предварителноRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Re: твърд волан- изведнъж!
kiselo написа:Gosho_777 написа:Колеги в петък както си карам към село излизам на една права, след правата проближава десен завой и като започнах да завивам усещам че волана е доста твърд(все едно е угасен двигателя) а до предния завой си беше "що годе" добре и имаше хидр. течност в казанчето,казвам "що годе" понеже от няколко месеца нещо скърца като завивам и волана винаги ми е бил по твърд от на бащами бравата. Това скърцане изчезваше когато завали дъжд/сняг и затова не ме притесняваше много, а и бях финансово зле за да търся и правя проблем. Утре ще карам колата на доктор, но реших все пак и тук да пусна тема. Надявам се на компетентен отговорМерси предварителноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
здрав е А иначе като спрях когато с втвърди веднага отворих казанчето за хидр. течност за да видя да не би да няма(понеже доливам от време на време по малко) и се виждаше около 1мм от преградките вътре. Долях и продалжих. По късно като спрях пак и отворих капака видях че налятата от мен течност беше по и около казанчето, а вътре имаше колкото преди да долеяBravo TD100 98'- това в Гаража
Brava TD100 96'- Мир на праха и...
Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"
Коментар
-
А бе не знам на неговата как е ама аз като ходих да си сменям пистовия ремък майстора ми го беше свалил пред гаража си и ми каза да я вкарам вътре, за да я дооправи без да е сложил ремък. И така си запалих БЕЗ проблем, просто волана беше супер твърд и си вкарах колата.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар