http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html от тук описаните характеристики, само бравото което е 155хп го дават до 213; моята кола е първата от списъка и вдига точно толкова със размера гуми, който е даден там на бензин на 5та повече от 185 не е вдигала пробвал съм няколко пъти просто да видя колко върви на напълно равен участък, по баир надолу може и 220 да хване, но не ми се нрави да пробвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за скоростна кутия на Браво 1.6 16 :)
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00 написа:http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html от тук описаните характеристики, само бравото което е 155хп го дават до 213; моята кола е първата от списъка и вдига точно толкова със размера гуми, който е даден там на бензин на 5та повече от 185 не е вдигала пробвал съм няколко пъти просто да видя колко върви на напълно равен участък, по баир надолу може и 220 да хване, но не ми се нрави да пробвам
Коментар
-
Колеги даите да живним темета малко....имам 3 скоростни котии и трите са с числа 34/33 ...нямам късмет...до сега съм чупил 2 скоростни котии по един и същи начин....счупване на кожуха на дифа....там една ос където държи двете малки зъбчатки вкасетата на дифа.....та тази ос е законтрена с една пластина и като се скъса пластината...храс...прас...тряс и кожуха е с голяма дупка.... Та по темата ....сега съм с такава котия.....1-50км/ч2-90км/ч3-140км/чтова са скорости на 7000 оборота4-.....не съм я тормозил...а на 5 - с 3000 оборота 100км/чс тази котия фиата стана много пъргав...но какви зъпчатки с какви номера трябва да сменя на 5 скорост за да стане 100км/ч-2500 оборота без да променя другите скорости...БлагодаряBMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
-
valeri_86_ написа:Колеги даите да живним темета малко....имам 3 скоростни котии и трите са с числа 34/33 ...нямам късмет...до сега съм чупил 2 скоростни котии по един и същи начин....счупване на кожуха на дифа....там една ос където държи двете малки зъбчатки вкасетата на дифа.....та тази ос е законтрена с една пластина и като се скъса пластината...храс...прас...тряс и кожуха е с голяма дупка.... Та по темата ....сега съм с такава котия.....1-50км/ч2-90км/ч3-140км/чтова са скорости на 7000 оборота4-.....не съм я тормозил...а на 5 - с 3000 оборота 100км/чс тази котия фиата стана много пъргав...но какви зъпчатки с какви номера трябва да сменя на 5 скорост за да стане 100км/ч-2500 оборота без да променя другите скорости...БлагодаряBMW 318is COUPE 140hp
FIAT BRAVA 1.6 16V 66kW
Коментар
-
valeri_86_ написа:valeri_86_ написа:Колеги даите да живним темета малко....имам 3 скоростни котии и трите са с числа 34/33 ...нямам късмет...до сега съм чупил 2 скоростни котии по един и същи начин....счупване на кожуха на дифа....там една ос където държи двете малки зъбчатки вкасетата на дифа.....та тази ос е законтрена с една пластина и като се скъса пластината...храс...прас...тряс и кожуха е с голяма дупка.... Та по темата ....сега съм с такава котия.....1-50км/ч2-90км/ч3-140км/чтова са скорости на 7000 оборота4-.....не съм я тормозил...а на 5 - с 3000 оборота 100км/чс тази котия фиата стана много пъргав...но какви зъпчатки с какви номера трябва да сменя на 5 скорост за да стане 100км/ч-2500 оборота без да променя другите скорости...БлагодаряAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар