Здравейте, новорегистриран съм тук и събирам мнения, реших да си продавам Бавареца (318 ’93), и си мисля за Пунто’00, ама много ме е страх, че каквито са капризни и нежни за наще пътища, направо се чудя. Най-много меинтересува разхода на гориво? Бих се зарадвал ако споделите съветите си!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Фиат Пунто '00г.
Collapse
X
-
Аз честно да ти кажа по-добре си карай БМВ-то и не се занимавай с глупости, ако си решил все пак, взимай jtd поне ще бега яко, а ще ти гори по-малко от бензиновия, а за газ много място няма в тези коли--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Колега, нямам впечатления от "нормалните" клио-вци, но да сравняваш клио-симбол с пластмасовите врати с фиат пунто мк2 си е като кокошка срещу кон. Мегана е друга бира, но него тряя сравняваш с фиат Мареа Колкото до двигателите - 1.9 jtd си е бегачка, но и 1.2 бензин не е за изхвърляне -- 82 кончета на това купе си ги бива.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Имам такова пунто (2001 година) и мога да ти кажа, че въобще не са капризни !!! Минавам бързо през дупки, легнали полицаи, по някой път чак се плаша - окачването не е мръднало ... влизал съм в огромни дупки веднъж-два - никакви последствия ! Минах във варна и с 80 през един доооооста висок легнал полицай и няма последствия по окачването ... ако това ти е проблема - взимай го ! Не мисля, че ще съжаляваш ако си купиш такова !
Коментар
-
pepo написа:Punto 1,2 8V - за предпочитане е пред клиото. А поради това, че слизаш от БМВ-то, ще ти трябва малко време да свикнеш. Ама в крайна сметка в Бургас улиците не са лоши.Успех!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:pepo написа:Punto 1,2 8V - за предпочитане е пред клиото. А поради това, че слизаш от БМВ-то, ще ти трябва малко време да свикнеш. Ама в крайна сметка в Бургас улиците не са лоши.Успех!PUNTO 1,2 8V 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар