имам проблем с стрелката на киометража като си вдигам киометрите не се марда нормално а с вибрационно мардане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
киометраш
Collapse
X
-
Re: киометраш
jarulmo написа:имам проблем с стрелката на киометража като си вдигам киометрите не се марда нормално а с вибрационно марданеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ха-ха, майтап да става, също нищо лично!!Сега по темата.От опит знам,че смазване и други подобни хватки не помагат.Това вибриране на стрелката е една идея преди скъсването на самото жило.Така, че приготви си 10-15 лева,купи си ново и го смени.Поне ще спестиш още едно разглобяване на таблото.И още малко "ОФФ", следното е от "Renault" форума:........................................... .................................................. ....Здравеите не видях някои някаде да е коментирал нещо такова за тва го плиснах тука. Та някои има ли идеика как може да се повиши мощноста на 1.7i F3N 722 пишеше 100коня ма ми се види слабичка дига 185 на газ къса на друпки глупави вектри до 1.8 вклиучително ма пак ми се види слаба глупавите пасати конкуренцията на Фолцваген в този клас се опуват та за тва ако некои знае по простичак начин за покачване на показателите нема откажа савета ама не се овличаите в обяснения самоук сам пражих си основния ремонт ма на зула и интересно осхте варви Моя РЮНЕ 21 невада. Карам и една Алфа 146 и тя 100кончета ама Лета из пловдив Верно като хода на дулаг пут по работа с РЮНО-то и като разчитам на возия ама като ма фанат лудите зимам Алфонс и си ибало мамата. Та искам и Реното ми да вурви така _________________Невада ама варви вектра 1.6моно на бензин аз с 1.7 на газ и пукам шушоннитеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар