Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

HGT предърпва ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    HGT предърпва ?

    колата я имам от една година досега никакви проблеми , всички консумативи са сменени, но днес както си карах извън града със 120 и колата предърпа леко два пъти, после при изпреварване на пета с около 100-120 по време на ускорението пак предърпа доста повече от първия път, досега не е правила такива работи. Ако някой може да помогне ще му бъда много благодарен.
    FIAT BRAVO 2.0 20 HGT

    #2
    Може би е бубината, как прекъсва, опиши по-точно, се едно че се губи някой от цилиндрите, или губи всичките за момент се едно, че няма приток на гориво. Предполагам, че е била загряла колата. Може да са свещи, или кабели. Други проблеми прави ли?
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

    Коментар


      #3
      Прилича на бензинова помпа.
      FIAT BRAVO II 1.4 GPL
      FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
      FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
      FIAT UNO 1.5

      Коментар


        #4
        по скоро предърпва все едно един или два цилиндъра отказват за момент, колата си беше загряла, за 40 километра предърпа два пъти единия път както си карам със около 120, а другия път като започнах да ускорявам за изпреварване. По външни признаци може ли да се разбере коя бобина не е наред ако е от бобина? Свещите съм ги сменил сложих DENSO, кабелите незнам на тази кола дали сменят те не са като на другите коли? А бензиновата помпа мисля че е здрава не се чува да ръмжи. Колата я карам от една година и 10 000 километра досега не ми е създавала никакви грижи. Отново благодаря на всички за помоща.
        FIAT BRAVO 2.0 20 HGT

        Коментар

        Working...
        X