Здравеите.Купих си Браво 1.6 16v при копуването никви проблеми карах го сичко супер прибрах се в къщи изгасих двигателя.След това си играх с (аларма,имобилаизер нямам си на идея какво е сложено нищо не работи като хората)Запалих колата и тя започна да работи на два цилиндара вчера ме одраха 400лв за нова бубина,ремаци,ролки.Взех си колата сичко беше супер прибирам се гася пала и пак нещо не като хората отидох купих някакви Френси свещи слагам пала работи перветко покарах я малко и като почна да пуши от алспуха много много бял дим ужас изгасих я оставих я около 30 мин запалих няма и нищо излезанах карах я около 40 мин сичко супер.Вечерта я палих студена горе долу пак пуши.Званях на маистора каза да я покарам и понеже има едно прекасване като сам при алспуха ми каза че може би запушен катализатор.Колата като загрее седи на 700,800 оборота почва да тресе и лампата за маслото примигва.МООООЛЯ помогнете толкова ми е гадно харесвам колата 99 год с климатроник незнам какво да права.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля помогнете пушек от ауспуха
Collapse
X
-
Най-примитивното което би могло да е, е супер-супер недъгаво гориво, пълно с всичко друго но не и с бензин. За запушения катализатор - дедрата беше с такъв, работеше нормално, равномерно, но нямаше мощност и отзад грам не пушеше. нито бяло, нито синьо, нито нищо.... А на диагностика мина ли, има ли записани грешки?
-
Теми във форума има доста.Може да ползваш търсачката.Свещите ги виж дали са точно за мотора.Това с белия пушек прилича на гарнитура.Грее ли колата ? А да имаш мехурчета в разширителния съд на антифриза?Коя година е колата?Освен калпав бензин както ти казва Оги може да е позапушен горивен филтър.Ако Бравото е след 98 година нямаш такъв.Като за начало по -добре иди на някоя от срещите да погледнат и колегите вместо да угояваш негодни майстори.След това на диагностика. Така бих постъпил поне аз ,а иначе ти си знаеш най-добре.
Коментар
-
Стига бе човек, нямаш ли фонетичен български, че пишеш на шльокавица. От последния ти пост нищо не се разбира, ама както и да е. Върви на диагностика, ако там всичко е наред на-вероятно ще е бензина. Търси диагностика с програма виза, защото другите не хващат голяма част от грешките в компа.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Много ми е гадно за колицата сутринта я запалих искарах я работеше супер качих се на бул.България и щом вдигна температурата до средата нещо стана почна пак да пуши да се дави абе незнам оставям я така излиза бяло син пушек а като и дам газ повечко изкарва малко черен мисля нещо данеби да меша с масло а свещите като ги извадя са мокри леко.
Коментар
-
Re: Моля помогнете пушек от ауспоха
Petar_Bravo написа:Здравеите.Купих си Браво 1.6 16v при копуването никви проблеми карах го сичко супер прибрах се в къщи изгасих двигателя.След това си играх с (аларма,имобилаизер нямам си на идея какво е сложено нищо не работи като хората)Запалих колата и тя започна да работи на два цилиндара вчера ме одраха 400лв за нова бубина,ремаци,ролки...Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Мирише отвратително мисля че е на изгоряло масло.Спад на пручката ако има ще е малък щото мерих и не съм забелязъл.А ауспуха не сум го пипал но не ми се видя влажен, сутринта я палих и течеше много вода от ауспуха след 1,2 мин се оправи и започна да работи супер не пуши изкарах я да я покарам и след 15 мин се почнаха ебати пушилките от ауспуха.Незнам мука е мисля че са клапани мерих сутринта на студено компресия 12,12,10/5,11.Свещите сутринта ми се видяха сухи но колата не е карана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар