проблема е следния вчера тръгнах да ходя до Бургас качвам се във колата въртя само че среден пръст не иска да запали върти като луда бензин има ток има да те утрепе но не иска да пали дърпах ме я какво ли не но не иска мисля си че е от стъпковия мотор искарах го почистих го слагам го работи си само че пак не иска да пали блъскам си главата и незнам какво може да и е станало на ........ италиански боклук тъкмо вчера я похвалих че съм сигорен за където и да тръгна ще ме закара а то, имам я от 2 години и за първи път става нешто подобно помогнете че иначе ще я засиля и във морето да се отърва от неяНеточно заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги дайте съвет - не пали
Collapse
X
-
nai7 написа:колеги даже и незнам къде се намира този бутон и за какво е да не ме бъзикате нещоRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
nai7 написа:значи колега един тъпак ми кара колата и бензина и беше почти свършил запали и изгасна завъртях още 1-2 и спрях налях и 6 литра бензин но не иска да запали дърпахме я но пак не иска даже и не препукваAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
прекъснат кабел на бензиновата помпа преди една година едно БМВ 7 ме бласна отзад и кабела се е понакъсал само че му е дошло времето и ми направи тази мизерия какво ли не ми мина прес главата днеска майстора ми вика помпата не работи викам му абе ей ти наред ли си знаеш ли колко струва една бензинова помпа та викнах един мой познат ел.техник и той го откри от кеф после като я метнах бегачката 3 дена не бях я карал та се лепнах зад един Голф 4 ама нещо много вървеше спираме гледам го то било GTI
Коментар
-
nai7 написа:прекъснат кабел на бензиновата помпа преди една година едно БМВ 7 ме бласна отзад и кабела се е понакъсал само че му е дошло времето и ми направи тази мизерия какво ли не ми мина прес главата днеска майстора ми вика помпата не работи викам му абе ей ти наред ли си знаеш ли колко струва една бензинова помпа та викнах един мой познат ел.техник и той го откри от кеф после като я метнах бегачката 3 дена не бях я карал та се лепнах зад един Голф 4 ама нещо много вървеше спираме гледам го то било GTI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар