Здравейте, имам следния проблем, както знаете въпросния дисплей на километража при моделите с климатроник /мисля, че е така и при Bravo и Brava/ при подаване на контакт за няколко секунди показва външната температура, след което се сменя с километрите. Ако искате да ви покаже пак температурата трябва да натиснете копчето на таблото, тогава я показва за няколко секунди и пак се връща на километрите. При мен обаче става нещо друго, при контакт за няколко секунди показва километрите, след което показва градусите и си показва само тях през цялото време. За да разбера колко километра съм изминал трябва да изгася , да дам на контакт и да видя за няколко секунди Пробвах с откачване на акумулатора за няколко минути, тогава се оправя, но ако натисна копчето за температурата пак почва да прави същия номер.Не е нещо фатално и всичко иначе си работи перфектно, но малко ме дразни, ще се радвам ако някой има идея за решаване на въпросния проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дигиталния километраж на Marea 1.9 JTD
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Я виж да не ти заяжда копчето за температурата (t).
Коментар
-
ogi28b написа:......При брава/о външната температура НЕ се изписва след като дадеш на контакт, изписва се единствено ако натиснеш копчето. Когато е 3 или по-малко градуси, се изписва, мигайки, за 10 секунди, за да информира водача за евентуално заледяване напътя. Но иначе не се изписваSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
ogi28b написа:simeon3000 написа:Я виж да не ти заяжда копчето за температурата (t).Fitat Marea Weekend '99 ELX 1.9 JTD
Коментар
-
u_men написа:ogi28b написа:simeon3000 написа:Я виж да не ти заяжда копчето за температурата (t).Fitat Marea Weekend '99 ELX 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар