Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инцидент с предна броня.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Инцидент с предна броня.

    Колеги, за нещастие вчера вечерта ми се случи малък неприятен инцидент, ударих си предната броня, освен нея и пластмасите отдолу. Та понеже съм си притеснителен относно колата и краката ми треперят, реших за по-сигурно да се обърна към вас. Отдолу под бронята се счупиха няколко средно големи парчета пластмаса. Въпроса може да е глупав, за което се извинявам. Нужно ли е да търся други протектнорни пластмаси и да им мисля начин за слагане или не е толкова опасно да се кара без тях?
    Fiat Stilo 1.9 JTD

    #2
    Върви някъде да ти ги залепят, дано да си събал парчетата. Търси къде лепят брони, ще стане като нова, ама ще трява да си я пръснеш с боя и ще стане, пък и така да караш...щом не те дразни вида.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

    Коментар


      #3
      Re: Инцидент с предна броня.

      mainx написа:
      Нужно ли е да търся други протектнорни пластмаси и да им мисля начин за слагане или не е толкова опасно да се кара без тях?
      Ако не е нарушен външният вид карай мъжки и знай че повечето коли се карат така, в която и да се вгледам все по нещичко си има дето не е баш
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

      Коментар


        #4
        При мен по-скоро пластмасите под радиатора са по-натрошени, предната броня не е забележимо ударена, една част падна от нея, но тя е със щифчета и я позакрепих. Като се замисля съм виждал коли, които нямат пластмаси под радиатора, така че си оставам с надеждата всичко да е наред. За момента няма проблеми. Благодаря за мненията колеги!
        Fiat Stilo 1.9 JTD

        Коментар


          #5
          ако искаю мога да ти дам тел за връзка с човек които лепи почти всичко което е от пластмаса

          Коментар

          Working...
          X