Здравейте, интересуваме проблем който има мой приятел.Ако някой може да помогне ще се радвам.Кара Ланчия Delta II 1,6 16V.Tа проблема е следния: При движение на 3-та или 4-та предавка при около 80 km/h се усещат страннни вибрации, които са доста осезаеми. Джантите са изправени и гумите са нови(сменени и проблема пак остава).При изключване от скорост вибрациите намаляват но не изчезват напълно.При движение с 120 km/h не се усеща нищо.Възможно ли е това да е проблем с полуоска(каре)???Прави впечатление че на по-дългата полуоска липва гумения тампон който май играе ролята на балансьор на самата полуоска.При Браво 1,6 и Брава 1,6 този тампон го има.Задължително ли е да го има и на Ланчията????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странни вибрации
Collapse
X
-
аз имам същите вибрации и щракане но при обороти от 1000 до 2000. независимо от скоростта и предавката. когато съм по инерция няма нищо. когато двигателя работи на място също няма проблеми. избързах и смених вътрешно каре и почти ништо не се промени. може би е тампон, но на скоростите или лагер. и понеже парите за ремонт свършиха чакам да се скапе съвсем. ако вие откриете нещо моля пишетеTEMPRA 2.0 i.e. SW Suite 159A6046
Коментар
-
Re: Странни вибрации
goshes написа:Здравейте, интересуваме проблем който има мой приятел.Ако някой може да помогне ще се радвам.Кара Ланчия Delta II 1,6 16V.Tа проблема е следния: При движение на 3-та или 4-та предавка при около 80 km/h се усещат страннни вибрации, които са доста осезаеми. Джантите са изправени и гумите са нови(сменени и проблема пак остава).При изключване от скорост вибрациите намаляват но не изчезват напълно.При движение с 120 km/h не се усеща нищо.Възможно ли е това да е проблем с полуоска(каре)???Прави впечатление че на по-дългата полуоска липва гумения тампон който май играе ролята на балансьор на самата полуоска.При Браво 1,6 и Брава 1,6 този тампон го има.Задължително ли е да го има и на Ланчията????Tempra 1.6 i.e. SW- 159B9000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар