Преди измиване едно от копчетата от панела на вградената уредба на Мареата е било паднало и сега е загубено. Какво може да се направи, освен да се лепи тиксо? може ли да се намери като резервна част?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изпаднало копче от уредбата
Collapse
X
-
За вградената музикална уредба - радио и касетофон. Говоря за копчето на таблото, което е за намаляване на звука - с едно минусче на него. Намира се най - вляво на уредбата - мутето. Дублирано е с такова на волана. В момента не мога да снимам, но ако още те интересува, ще го снимам с мобилния.FIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.
Коментар
-
mesi написа:За вградената музикална уредба - радио и касетофон. Говоря за копчето на таблото, което е за намаляване на звука - с едно минусче на него. Намира се най - вляво на уредбата - мутето. Дублирано е с такова на волана. В момента не мога да снимам, но ако още те интересува, ще го снимам с мобилния.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Прав си, мен ме интересува. моделът трябва да е същият, Мареа уикенд 1997 г. Уредбата е вградена, с касетофон, старт - стопът е горе вляво, под него е копчето за отваряне на касетофона, а това, загубеното, е най - отдолу, вляво, мутето, това с нарисуван минус, до него е това с нарисуван плюс. Има управление на волана. Щом си склонен да ми го дадеш, освен да мина и да видя уредбата. Мобилният ми е 0888424725. МомчилFIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.
Коментар
-
Ако някой се е засегнал - просто чаках да ми дадете някакъв начин за връзка. Сериозен съм, едно момче ми предложи вариант, даде телефон, свързахме се, намерихме се, свърших работа. Без опит за връзка аз също помислих, че някой се бъзика. Въпреки това няколко пъти дадох телефона и имейла си. писах и на съобщения, но нямах отговор. Едва сега получих поща, че колегата едва ли не е засегнат. Ако е така, се извинявам. В този форум държа да имам добра репутация и не мисля, че с нещо до тук съм я засегнал. Готов съм и за лична среща, благодаря за желанието за подаряване на прословутото копче и ще го приема.FIAT Marea Weekend 1.8 бензин/газ 115 к. с. 1997 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар